USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan

Çaycuma’da kahverengi kokarca böceğiyle mücadele toplantısı yapıldı

ÇAYCUMA KAYMAKAMI ADEM KAYA, İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ NİHAT AĞAN VE İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ RIFAT VERİM İLE BİRLİKTE KAHVERENGİ KOKARCA BÖCEĞİYLE MÜCADELE TOPLANTISINA KATILDI.

Çaycuma’da kahverengi kokarca böceğiyle mücadele toplantısı yapıldı
10-10-2025 16:59

Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, İl Tarım ve Orman Müdürü Nihat Ağan ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Verim ile birlikte kahverengi kokarca böceğiyle mücadele toplantısına katıldı.


Tüm köy ve mahalle muhtarlarının da hazır bulunduğu toplantıda, Kaymakam Kaya, kahverengi kokarca böceğiyle mücadelenin topyekûn bir şekilde yürütülmesi gerektiğini vurguladı. Kaymakamlık ile İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerinin bu süreçte vatandaşların yanında olduğunu belirten Kaya, halkın da bu mücadeleye aktif olarak katılım sağlamasının büyük önem taşıdığını ifade etti.


Kaya, özellikle bu zararlı böceklerin yaşam alanı olan sıcak yerlere girişlerinin engellenmesi gerektiğini belirterek, kurumlar ve vatandaşların koordineli bir şekilde hareket etmesinin başarının anahtarı olduğunu söyledi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ