USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür Sanat

Denizin dibinde Filistin bayrağı açtılar

Anahtar parti bursa il başkanlığı, "ortak akıl, ileri türkiye" sloganıyla şehit ve gazi yakınlarını farklı bir deneyimde buluşturdu. Gemlik narlı açıklarında düzenlenen "su altı scubba dalışı" etkinliğinde basın mensupları ve davetliler deniz altının eşsiz dünyasını keşfetti.

Denizin dibinde Filistin bayrağı açtılar
22-09-2025 11:16

Bursa’da şehit ve gazi yakını bir grup dalış gerçekleştirdikleri deniz altından İsrail zulmü altındaki Filistin halkı ve Gazze yolunda ilerleyen Küresel Sumud filosuna destek verdi.


Anahtar Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından "Ortak akıl, ileri Türkiye" sloganıyla Gemlik Narlı açıklarında düzenlenen dalış etkinliğine şehit ve gazi yakınlarının yanı sıra basın mensupları da katıldı.


Etkinliğe katılan Dağlıca karakolu gazilerinden Nedim Ayazman, etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederek "Şehitlerimizi hiç bir zaman unutmayacağız" dedi.


Selvi Bölükbaşı ise "Şehit ve Gazi yakınlarına böyle farklı bir etkinlik yapıldı ve bizde onların yanında olmak istedik, bizim içinde çok farklı bir deneyim oldu. Çok güzeldi ve çok keyif aldık" diye konuştu.


Etkinlikte konuşan Anahtar Parti Bursa İl Başkanı Fikret Aslan, "Ülkemizin milli bütünlüğü için hesap kitap yapmadan kendini ortaya koyan gazilerimize hürmet ediyor ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Onların varlığı, onların iradesi ile biz bu topraklarda hüküm sürüyoruz. Bu günkü farkındalığımızı onlar için yapıyoruz" dedi.


Dalış etkinliğinin ardından şehit ve gazi yakınlarına ikramlarda bulunuldu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ