USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür Sanat

Denizli’de Cumhuriyetin 102. yıldönümü kutlamaları çelenk sunumuyla başladı

DENİZLİ'DE TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURULUŞUNUN 102. YILI VE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI, PROTOKOL ÜYELERİNİN ATATÜRK ABİDESİNE ÇELENKLERİ SUNMASIYLA BAŞLADI.

Denizli’de Cumhuriyetin 102. yıldönümü kutlamaları çelenk sunumuyla başladı
28-10-2025 13:43

Denizli’de Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 102. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, protokol üyelerinin Atatürk abidesine çelenkleri sunmasıyla başladı. Denizli’de Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 102. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında çelenk sunma töreni düzenlendi. Pamukkale Kaymakamlığının önündeki Atatürk Anıtında düzenlenen törene Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Turgut Muhammet Çalışkanlar, Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir, Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli milletvekilleri, siyasi parti, kamu kurum ve kuruluşlarıyla meslek örgütleri temsilcileri ve vatandaşlar katılım sağladı. Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Turgut Muhammet Çalışkanlar’ın Atatürk anıtına çelenkleri sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla sona erdi.


Denizli’deki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yarın Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun’un makamında tebrikatları kabul etmesi ve saat 10.15’de başlayacak olan resmi geçit töreniyle devam edecek.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ