USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan

Ekvator çizgisinde Türk bayrağıyla zeybek oynadı

?zmir'in aliağa ilçesinde bir öğretmen, dünyanın sıfır noktası olarak bilinen ekvador'a giderek zeybek oynadı. öğretmen, türk bayrağını açarak gerçekleştirdiği bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Ekvator çizgisinde Türk bayrağıyla zeybek oynadı
07-08-2025 09:48

İzmir’in Aliağa ilçesinde bir öğretmen, dünyanın sıfır noktası olarak bilinen Ekvador’a giderek zeybek oynadı. Öğretmen, Türk bayrağını açarak gerçekleştirdiği bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.


HABAŞ Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmenlik yapan ve bugüne kadar yaklaşık 70 ülke gezen Zekeriyya Karcıdağ, gezilerine Güney Amerika’da devam ediyor. Son olarak Ekvador’a giden Karcıdağ, ekvator çizgisinin geçtiği noktada zeybek oynayarak, Türk bayrağını dalgalandırdı.


Karcıdağ, yaptığı açıklamada, "Baba ocağım Aydın’ın Çine ilçesi Akçaova Gölbeyin Mahallesi. İzmir’de öğretmenlik yapmaktayım. Doğduğum yerin Yörük, Türkmen, Efe kültürünü bugüne kadar gittiğim yaklaşık 70 ülkede tanıtmaya çalıştım. Al bayrağımız elimde, öz kültürümüzü dünyaya taşımaya gayret ediyorum. Aynı zamanda görev yaptığım okulun flamasını da yanımda taşıyor ve tanıtıyorum. Yaklaşık 40 gündür 8 Güney Amerika ülkesini kapsayan bir seyahatteyim. Ekvador’da, dünyanın tam orta eksen noktasında, Aydın Zeybeği oynayarak Türk bayrağımızı dalgalandırdım. Başta şehitlerimiz olmak üzere herkese hürmet ve saygıyla selamlarımı iletiyorum" ifadelerini kullandı.


Zekeriyya Karcıdağ’ın sosyal medyada paylaştığı görüntüler kısa sürede yoğun ilgi gördü.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ