USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Elektronik ürün kiralamada EasyCep ve Kiralabunu iş birliği

Yenilenmiş elektronik ürün marketi easycep ile ürün kiralama platformu kiralabunu, teknolojiye erişimi kolaylaştıran yenilikçi bir iş birliğine imza attı.

Elektronik ürün kiralamada EasyCep ve Kiralabunu iş birliği
17-09-2025 09:42

Yenilenmiş elektronik ürün marketi EasyCep ile ürün kiralama platformu Kiralabunu, teknolojiye erişimi kolaylaştıran yenilikçi bir iş birliğine imza attı. Bu iş birliği sayesinde kullanıcılar, ister sıfır ister garantili yenilenmiş teknoloji ürünlerini 24 aya varan sürelerle, kredi kartı limitlerini bloke etmeden kiralayabiliyor. Hızla gelişen teknoloji ve artan maliyetler, kiralama modelini hem bireysel kullanıcılar hem de işletmeler için cazip bir alternatif haline getiriyor. Bu alanda tüketicilere avantajlı hizmet sunmak üzere, yenilenmiş elektronik ürün marketi EasyCep ile ürün kiralama platformu Kiralabunu iş birliğine başladı. Yeni iş birliği kapsamında, EasyCep mağaza ve online platformlarındaki teknoloji ürünleri esnek ödeme seçenekleri ile ister kısa süreli ister 24 aya kadar sürelerle kiralanabiliyor. Cep telefonundan tablete, bilgisayardan akıllı saate ve ev aletlerine kadar uzanan geniş ürün yelpazesi, artık kredi kartı limiti bloke edilmeden, sigortalı ve onarım garantili şekilde kiralanabilecek.


Satın alma baskısı tarih oluyor


"Şirket olarak vizyonumuz en başından beri tüketicilerin teknoloji ürünlerine kolayca ve sürdürülebilir olarak erişimlerini kolaylaştırmak oldu. Ürün kiralama platformu iş birliğimiz ile tüketicilere bu yönde yeni bir seçenek sunuyoruz" açıklamasını yapan EasyCep Kurucu Ortağı ve CEO’su Mehmet Akif Özdemir, "Bu yeni sistem, kullanıcıların ihtiyaç duydukları teknolojiye satın alma baskısı olmadan, uygun ödeme planlarıyla erişmesini sağlıyor. Aynı zamanda sürdürülebilirlik açısından da büyük bir adım. Yenilenmiş ürünlerin kiralanabilir hale gelmesi, teknoloji ürünlerinin ömrünü uzatıyor ve döngüsel ekonomiye katkı sağlıyor" ifadelerini kullandı.


Teknolojiyi deneyimleme özgürlüğü geliyor


Kiralabunu Kurucu Ortağı Elif Kapıcı ise iş birliğine ilişkin şöyle konuştu: "Teknolojiye erişimde yeni bir dönemin kapılarını aralıyoruz. Şirket olarak kullanıcılarımıza, ürünleri sahip olma zorunluluğu olmadan, ihtiyaç duydukları süre boyunca özgürce deneyimleme fırsatı sunuyoruz. Geniş ürün yelpazemiz ve esnek kiralama modellerimizi şimdi yenilenmiş elektronik ürün marketinin güçlü ağıyla daha fazla kullanıcıya ulaştırmaktan mutluyuz. Bu iş birliği sayesinde tüketiciler, kredi kartı limiti gibi kısıtlamalar olmadan diledikleri ürüne erişebiliyor. Satın alma baskısının yerini; özgürlük, sürdürülebilirlik ve deneyime odaklı yeni bir tüketim anlayışı alıyor."


Garantili ve sigortalı cihazlar


Yapılan açıklamaya göre, yenilenmiş elektronik ürün marketinden kiralanan sıfır ve yenilenmiş tüm cihazlar sigortalı ve hasar onarım garantili olarak tüketicilere ulaşıyor. Buna ek olarak, kullanıcı hatasına bağlı hasar durumunda onarım masraflarının yüzde 70’ini de şirket karşılıyor. Ürün kiralama platformunun teknolojik altyapısı sayesinde EasyCep mağazalarında yapılan kiralama başvuruları dakikalar içinde sonuçlanıyor. Onaylanan kullanıcılar, ilk kira ödemesini gerçekleştirdikten sonra ürünlerini doğrudan mağazadan teslim alabiliyor. Çok yakında devreye alınacak online başvuru ile ise, yenilenmiş elektronik ürün marketinin internet sitesi üzerinden ürünler birkaç adımda kiralanabilecek ve böylece dijital ile fiziksel alışveriş deneyimi pürüzsüz bir biçimde birleşecek.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ