USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

ERSİAT sosyal sorumluluk için toplandı

ERCİYES İSTİŞARE VE İŞ İNSANLARI TOPLULUĞU (ERSİAT); KAYSERİ VE TÜRKİYE GÜNDEMİNDEKİ KONULARLA İLGİLİ İSTİŞARE TOPLANTILARINI SÜRDÜRÜYOR.

ERSİAT sosyal sorumluluk için toplandı
14-12-2025 10:59

Erciyes İstişare ve İş İnsanları Topluluğu (ERSİAT); Kayseri ve Türkiye gündemindeki konularla ilgili istişare toplantılarını sürdürüyor. ERSİAT’ın bu ayki toplantısında şehit ve gazi aileleri ile ihtiyaç sahibi ailelere verilebilecek destekler ele alındı.


Başkanlığını İsmail Ejder’in üstlendiği Erciyes İstişare ve İş İnsanları Topluluğu, Talas Tokana Restoran’daki kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıya; ERSİAT Başkan ve üyelerinin yanı sıra Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve cemiyet yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda şehir ve gazi aileleri, kimsesiz çocuklar ve ihtiyaç sahibi ailelere verilebilecek destekler ele alındı.


ERSİAT Başkanı İsmail Ejder, çok verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, birlik-beraberlik içerisinde topluma daha faydalı olabilmek için gayret gösterdiklerini söyledi. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ile birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti de dile getiren Ejder; cemiyet başkanı ve yönetim kurulu şahsında Kayseri basınına teşekkür etti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ