USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Hatay’da çocukların eğlendiği etkinlikte yüzler güldü

HATAY’DA DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ’NDE DÜZENLENEN ETKİNLİKTE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ.

Hatay’da çocukların eğlendiği etkinlikte yüzler güldü
21-11-2025 16:05

Hatay’da Dünya Çocuk Hakları Günü’nde düzenlenen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.


Vali Mustafa Masatlı’nın eşi Esra Masatlı, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından İskenderun Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri Sitesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklarla bir araya geldi. İl protokolünün eşlerinin ve hayırseverlern de katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte Esra Masatlı, çocukların iyi olma haline sunulan her katkının çok kıymetli olduğunu vurgulayarak "Çocuklarımızın iyi oluşu için atılan her adım, geleceğe dair en güçlü umudumuzdur. Her çocuğun hakkı sevgiyle, güvenle ve mutlulukla büyümektir. Bugün bir kez daha gördük ki onların gülümsemesi, en kıymetli sorumluluğumuzdur" dedi.


Çocukların hazırladıkları şiirler ve sahneledikleri gösterilerle günün anlamına güçlü bir vurgu yapılan etkinliğe Kafkas dansı ise ayrı bir renk ve coşku kattı.


Etkinlikte ayrıca Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı palyaço ve animasyon ekibi, çocukları eğlenceli aktivitelerle buluşturarak keyifli anlar yaşattı. Gün boyunca yüzler gülerken, oyunlar ve etkinlikler ortamı şenlendirdi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı sporcular tarafından hazırlanan futbol, badmenton ve parkur oyunları ile çocuklar eğlenmeye devam etti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ