USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Havran’da çocukların eğitim güvenliği için toplantı yapıldı

Balıkesir'in havran ilçesinde, 2025-2026 eğitim-öğretim yılının güvenli bir şekilde başlaması ve sürdürülmesi amacıyla, çocukların eğitim güvenliğini sağlamaya yönelik tedbirlerin ele alındığı bir toplantı düzenlendi.

Havran’da çocukların eğitim güvenliği için toplantı yapıldı
11-09-2025 15:45

Balıkesir’in Havran ilçesinde, 2025-2026 eğitim-öğretim yılının güvenli bir şekilde başlaması ve sürdürülmesi amacıyla, çocukların eğitim güvenliğini sağlamaya yönelik tedbirlerin ele alındığı bir toplantı düzenlendi.


Havran Kaymakamlık toplantı salonunda, Kaymakam Muhammed Evlice başkanlığında toplanan İlçe Yürütme Kurulu’na, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Çolaker, İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Aydemir, İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Görevlisi Bayram Karayel ve İlçe İSG Büro Yöneticisi Cengiz Karaca katıldı. Toplantıda ilçe genelinde alınacak önlemler masaya yatırıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ