USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Kedi, dökülen betonun altında kalmaktan son anda kurtarıldı

ADIYAMAN’DA, BİR İNŞAATIN KİRİŞ DEMİRLERİ ARASINA GİREN VE BURADA SIKIŞARAK ÇIKAMAYAN KEDİ, BETON DÖKÜMÜ ESNASINDA SON ANDA FARK EDİLEREK KURTARILDI. İŞÇİLER, MAHSUR KALAN KEDİ İÇİN SEFERBER OLDU.

Kedi, dökülen betonun altında kalmaktan son anda kurtarıldı
13-11-2025 14:02

Adıyaman’da, bir inşaatın kiriş demirleri arasına giren ve burada sıkışarak çıkamayan kedi, beton dökümü esnasında son anda fark edilerek kurtarıldı. İşçiler, mahsur kalan kedi için seferber oldu.


Adıyaman merkez Yeni Mahalle 3. Çevre Yolu üzerinde yapımı devam eden bir inşaatın kiriş demirleri arasına giren kedi burada sıkışarak mahsur kaldı. Sabah saatlerinde beton dökümü için gelen işçiler demirlerin arasında kedi sesini duyarak beton dökümünü durdurdu. İşçiler beton altında kalacak olan kediyi kurtarmak için seferber oldu. İşçilerin yaptığı çalışmalar sonucunda kedi, kiriş demirleri arasından güçlükle çıkarıldı. Kedinin çıkarılması ve daha sonra serbest bırakılmasının ardından işçiler beton dökümüne devam etti. Yaşanan o anlar ise işçiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ