USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Kırklareli’nde yılbaşı öncesi gıda işletmelerine denetimler arttırıldı

KIRKLARELİ'NDE YAKLAŞAN YILBAŞI ÖNCESİ PASTA, KURABİYE, TATLI VE ŞEKERLEME SATIŞI YAPAN İŞLETMELERE YÖNELİK DENETİMLER ARTTIRILDI.

Kırklareli’nde yılbaşı öncesi gıda işletmelerine denetimler arttırıldı
25-12-2025 13:33

Kırklareli’nde yaklaşan yılbaşı öncesi pasta, kurabiye, tatlı ve şekerleme satışı yapan işletmelere yönelik denetimler arttırıldı.


İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol Şubesi teknik ekipleri, yılbaşı öncesi pasta, kurabiye, tatlı ve şekerleme satışı yapan işletmelere yönelik denetimleri aralıksız sürdürüyor. Teknik ekipler, Kırklareli merkezdeki yaptıkları denetimlerde, ürünlerin son tüketim tarihleri, satış fiyatları, muhafaza ve hijyen şartlarını kontrol ederek, herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması için işletme sahipleri uyarıldı.


Kırklareli Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yılbaşı öncesi vatandaşların güvenli gıdaya ulaşması için denetimlerin arttırılarak devam ettiği ifade edilerek, Alo 174 Gıda Hattı üzerinden gelen şikâyetlere kısa sürede müdahale edildiği vurgulandı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ