USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Kurban Bayramı boyunca görevlerinin başında olacaklar

Trabzon tarım ve orman il müdürü isa kaplan, kurulan kurban pazar yerlerini ziyaret etti.

Kurban Bayramı boyunca görevlerinin başında olacaklar
28-05-2025 09:21

Trabzon’da Kurban Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşların güvenli ve sağlıklı bir şekilde kurban kesme vecibelerini yârine getirebilmeleri için Trabzon Tarım ve Orman İl Müdürü İsa Kaplan, kurulan kurban pazar yerlerini ziyaret etti.


Kaplan, çalışmaların devam ettiğini gıdanın arz güvenliği konusunu önemsediklerini belirterek il genelinde kurulan geçici kurban satış yerlerinde kurban satışları devam ettiğini kaydederek "İl-İlçe Müdürlüğünde görevli Veteriner Hekimlerce 24 saat esaslı 3 vardiyalı şekilde kurbanlık hayvanların sağlık durumları, veteriner sağlık raporları, pasaportları ve yaş kontrolleri gibi önemli hususlar dikkatle incelenerek, olası hastalıkların önüne geçmek ve sağlıklı bir kurban sürecini sağlamak amacıyla titiz bir çalışma sürdürülmektedir. Kurban Bayramı döneminde de 18 ilçemizde bütün satış ve kesim noktalarında personelimiz görevli olacaktır" dedi.


Sahada çalışmaların bayram sürecinde de devam edeceğini ifade eden Kaplan, ’’Bu kapsamda bizler zaten sahada Kurban Bayramı döneminde de 18 ilçemizde veteriner hekimlerimiz bütün satış ve kesim noktalarında görevli olacaktır ’’diye konuştu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ