USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kütahya Belediyespor, namağlup unvanını korudu

KÜTAHYA BELEDİYESPOR NAMAĞLUP UNVANINI KORUDU

Kütahya Belediyespor, namağlup unvanını korudu
09-11-2025 19:45

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) 2. Lig’de mücadele eden Kütahya Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, ligin dördüncü maçında Eskişehir 26 Basketbol’u 72-70 mağlup ederek namağlup unvanını korudu.


Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’nin de tribünden destek verdiği karşılaşma, büyük bir mücadeleye sahne oldu. Maç boyunca üstün bir performans sergileyen Kütahya Belediyesporlu oyuncular, karşılaşmayı 2 sayı farkla kazanarak sezondaki çıkışını sürdürdü.


Sezonun ilk dört maçını kayıpsız tamamlayan Kütahya Belediyespor, ortaya koyduğu performansla şehirde büyük bir gurur kaynağı oldu ve ligdeki iddiasını bir kez daha gösterdi.


Kulüp yönetimi, teknik ekip ve sporcuları tebrik ederek, takıma destek veren taraftarlara teşekkür etti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ