Ana içeriğe geç

ORTACA DİKMEKAVAK’TA YOL GÜVENLİĞİ ARTIRILIYOR

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Ortaca ilçesi Dikmekavak Mahallesi’nde daha önce ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarının yaşandığı güzergahta yol güvenliğini artırmak amacıyla çalışma başlattı.

SON DAKİKA
ORTACA DİKMEKAVAK’TA YOL GÜVENLİĞİ ARTIRILIYOR

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın vatandaşların can güvenliğini önceleyen yaklaşımı doğrultusunda hayata geçirilen çalışma kapsamında, Temmuz ayında başlayacak yol düzenleme çalışmaları öncesinde hazırlıklara hız verildi. Bu kapsamda yol üzerindeki işgallerin kaldırılmasına yönelik süreç başlatılırken, sürücülerin görüş açısını engelleyen unsurlar da kaldırıldı. Yapılan düzenlemelerle trafik güvenliğinin artırılması ve muhtemel kazaların önüne geçilmesi hedefleniyor.

Kıyı Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Vatandaşlarımızın can güvenliği bizim için her şeyden önce geliyor. Sürece katkı sunan Fen İşleri Dairesi Başkanlığımızın ekiplerine ve mahallemiz adına çözüm odaklı iş birliği gösteren Dikmekavak Mahalle Muhtarımız Hüseyin Gök’e teşekkür ediyorum" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle