USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sinop’tan kar manzaraları

SİNOP’UN YÜKSEK KESİMLERİNDE ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU.

Sinop’tan kar manzaraları
29-12-2025 14:15

Sinop’un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı kartpostallık görüntüler oluşturdu.


Sinop’un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, kenti beyaz bir gelinlik gibi süslerken, doğa tutkunlarının ve kar hasreti çekenlerin adresi her yıl olduğu gibi yine Soğuksu mevkii oldu. Kent merkezinde karla karışık yağmur etkili olurken, yüksek rakımlı Soğuksu’da kar kalınlığının yer yer 30 santimetreyi aşmasıyla vatandaşlar bölgeye akın etti.


Karlı havayı fırsat bilen Sinoplular, sabahın erken saatlerinden itibaren Soğuksu’ya doğru yola çıktı. Çam ağaçlarının karla kaplı büyüleyici manzarası eşliğinde piknik alanlarını dolduran vatandaşlar, bir yandan mangallarını yakarken bir yandan da çocuklarıyla birlikte karın tadını çıkardı. Erfelek Şelalesi beyaz gelinliğini giydi


Sinop’un Erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinde akan irili ufaklı 28 şelaleden oluşan, 720 dekarlık alana sahip olan Erfelek Tatlıca Şelaleleri, beyaz örtüsüyle de görsel bir şölen sunuyor.


Bünyesinde bir kilometrelik iki farklı yürüyüş parkurunu bulunduran tabiat parkı alabalık, kestane kargası, baykuş, ördek türleri, sincap, sansar, gelincik, tavşan ve karaca gibi yaban hayvanlarına da ev sahipliği yapıyor.


Ayrıca, yetkililer tarafından kapalı olan köy yollarını açma çalışmaları devam ettiği bildirildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ