USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Uzundere’deki heyelan masaya yatırıldı

ERZURUM’UN UZUNDERE İLÇESİ ÇAĞLAYAN MAHALLESİ’NDE MAYIS AYINDA MEYDANA GELEN HEYELAN AFETİYLE İLGİLİ DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI.

Uzundere’deki heyelan masaya yatırıldı
20-11-2025 10:11

Erzurum’un Uzundere ilçesi Çağlayan Mahallesi’nde bu yılın Mayıs ayında meydana gelen heyelan afetiyle ilgili durum değerlendirmesi yapıldı.


Uzundere Heyelan Bölgesi Toplantısı, Vali Mustafa Çiftçi başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, heyelan bölgesine ilişkin mevcut tespitler ile yürütülen çalışmalar ele alındı; ilgili kurum ve kuruluşların görüş ve önerileri alındı. Vali Mustafa Çiftçi’nin talimatlarının ardından toplantı sona erdi. Toplantıya; Vali Yardımcısı Mehmet Faruk Kazdal, Uzundere Kaymakamı Muhammed Taha Canpolat, Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy ile kurum müdürleri ve temsilcileri katıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ