USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Voleybol takımı yeni sezona hazırlanıyor

Türkiye voleybol federasyonu 1. Liginde mücadele eden düzce belediyesi spor akademisi erkek voleybol takımı yeni sezon antrenmanlarına başladı. Hedeflerinin ilk aşamada playoff olduğunu söyleyen sporcular özellikle düzcelilere seslenerek, özellikle bu yıl seyirci desteğine ihtiyaçları olduğunu ve maçlarda yalnız kalmamak istediklerini söylediler.

Voleybol takımı yeni sezona hazırlanıyor
02-09-2025 11:54

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig’inde mücadele eden Düzce Belediyesi Spor Akademisi Erkek Voleybol Takımı, yeni sezon antrenmanlarına başladı. Hedeflerinin ilk aşamada playoff olduğunu söyleyen sporcular Düzcelilere seslenerek, özellikle bu yıl seyirci desteğine ihtiyaçları olduğunu ve maçlarda yalnız kalmamak istediklerini söyledi.


Düzce’yi TVF 1. Lig’inde başarıyla temsil eden Düzce Belediyesi Spor Akademisi Erkek Voleybol Takımı, 18 Temmuz Spor Salonu’nda 2025-2026 sezonu antrenmanlarına başladı. Teknik heyet ve sporcular, sezon boyunca en büyük güçlerinin seyircinin desteği olacağını vurgulayarak, taraftarların tribünleri doldurmalarını ve takıma moral vermelerini istedi.


Takım Antrenörü Birol Gültekin, yeni sezonla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Tribünlerden gelecek her destek, hem sporcularımızın motivasyonunu artıracak hem de Düzce’nin ligdeki başarısına katkı sağlayacak. Bu sezon da taraftarlarımızla birlikte güçlü bir aile olarak mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ