
Malum çok yakında, Marmaris CHP ilçe Başkanlığı seçimi var.
Kolay gele
Bir tarafta, Av. Ömer Bozdemir,
Diğer tarafta, Pelin ÖZBOZDAĞ
Her ikisine de peşinen başarılar dilerim.
Ülkemizin birlik ve berberlik içinde olması konusunda, CHP’nin verdiği duruş ve mücadele dikkate alındığında, Marmaris, CHP İlçe başkanlığı seçiminde iddia edildiği gibi adeta iki kale varmışçasına oluşan söylev ve söylentiler, hoş bir görüntü yaratmamıştır, kamuoyunda.
Kamuoyunda yüksek sesle söylenen bir diğer husus ise Marmaris örtüsünde samyeli rüzgârının hala estiği ve estirilmek istendiği yönündeki, iddialardır.
Marmaris artık, o falanın adamı, bu falancanın adamı, o bunu yaparsa, diğeri uyarılara uymazsa, şu olur bu olur gibi tehdit ve parmak sallama ve düşüncelerinden kesinlikle ayrılmalı hatta koparıp atmalıdır.
Unutulmamalıdır ki CHP bayrağını taşıyan ve partisine inanan her vatandaş bir başka baba ocağının olmadığı biliyor.
O zaman soru şu, bu ayrıştırıcı ve de ötekileştirme dil neden?
Bir tarafı tutan aynı zamanda karşı tarafı övgülerle alkışlıyor mu?
Tüm taraftarlar acaba ayrı ayrı teknelerde mi yol alıyorlar, tekne batarsa kurtulacaklarını mı düşünüyorlar?
İnsafsız ve acımasız, geçim ve ekmeğe kadar uzanan anlamsız söylentilerin havalarda uçuştuğu ve ne yazık ki halkın söylevlerinde yerini almış gibi.
Neticede ne yazık ki ayrılıklar, küskünlükler oluşuyor, PARTİ zarar görüyor, aksini söylemek mümkün mü?
Son seçimlerde CHP kıl payı kazanmadı mı?
Oysa Marmaris’in demokrasi ve adaleti önde tutan, hak ve hukuka inanan, çağdaş düşüncelere sahip bir Belediye Başkanı var.
Ne yazık ki secim ortamında konuşulan olumsuzluklar, belediye başkanlığı kaynaklı olarak lanse ediliyor olarak iddia edilmesi ayrı bir parti adına üzücü bir durumdur.
Dedikoduları önlemek adına, Belediye Başkanı bizzat kendisi ve CHP Örgütü İlçe Başkanlığı seçimimde iki adayında yerel ve görsel medyada, kendilerini ve düşüncelerini ve manifestolarını, Marmaris yaşayanlarıyla paylaşabilseler,
Her şey daha güzel olmaz mı?