Akrepte Güneş Tutulması; Mars Retro! Peki BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

Şebnem ERSOY & ASTROLOG

10 ay önce

 

KOÇ: Kariyerinizle alakalı uzun süredir aklınızda olup ama bi türlü harakete geçemediğiniz hamleler yapabilir ya da önceden başvurduğunuz iş için geri dönüş alabilirsiniz.

BOĞA: Uzun süredir planladığınız seyahat ya da taşınma ile ilgili bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz.Ancak yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.Karşıt burcunuzdan tutulma yediniz dikkatli olmakta fayda var.

İKİZLER: Mars sizin burcunuzda Retro yapıyor! Agresif tutumda kişilerle karşılaşabilirsiniz ancak; çocuk sahibi olmak isteyenler bebek haberi alabilir ya da harakete geçebilir.Bekar ikizler ise eş adaylarıyla tanışacaklar ;)

YENGEÇ: Yengeçler ilişkilerini bi üst noktaya taşıma kararı alırken , yeni bir ortaklık ya da ortaklarıyla yeni anlaşmalar imzalayabilirler.

ASLAN: Aslanlar Güneş Tutulması kalp sağlığınıza dikkat etmeniz konusunda sizleri uyarmaktadır. Sağlık kontrollerinizi aksatmayı unutmayın.

BAŞAK: Bekar olan başaklara yeni bir aşk kapıda; evli başaklar; kimileri  çocukları ile ilgili güzel gelişmeler yaşarlarken, uzun süredir çocuk için girişimde bulunanlar çocuk Sahibi olabilirler.

TERAZİ: Erkek çocuk isteyen bir çok terazi erkek bebek haberi alırken , uzun süredir niyet eden ve planlayan bazı teraziler de ev alma girişiminde bulunabilirler.

AKREP: Güneş Tutulması sizin burcunuzda gerçekleşti öncelikle sağlık kontrollerinizi yaptırmayı ihmal etmeyin ve mutlaka trafikte çok dikkatli olmaya azami özen gösterin derim.

YAY: Yaylar harcamalarına dikkat etmeleri gereken bir döneme giriş yapıyorsunuz.Para kapılarınız açık lakin bir yandan da masraflar artıyor gibi gözüküyor daha sonra maddi konularda strese girebilirsiniz eğer kontrolü kaçırırsanız benden söylemesi ;)

OĞLAK: Oğlak burçları değişim ve dönüşüm sürecine giriyorsunuz.Yeni bir spor dalına merak sarabilir, hatta işten çalışmaktan başka aktivite yapmayan oğlaklar spora başlayabilir iyi de olabilir?

KOVA: Kova burçları Akrepteki Güneş Tutulması size ters ve olumsuz bir açı yapıyor bu sebeple hem kendi hem de yakınlarınızın  sağlığına çok dikkat etmeli ve gerekli kontrolleri ihmal etmemelisiniz

BALIK: Kalabalık gruplar içinde dikkatli olmanızda fayda var; yaşayacağınız olumsuzluklar sizi yaralarken aynı zamanda dönüştürecek ve geliştirecek !

Krizleri fırsata çevirmek sizin elinizde..

Sağlık ve mutlulukla kalın @astrologsebnem.

YAZARIN DİĞER YAZILARI