HAFTALIK BURÇ YORUMLARINIZ

Şebnem ERSOY & ASTROLOG

10 ay önce

 

 

KOÇ: Bu hafta kendinize vakit ayırmak isteyeceksiniz sevgili koçlar ve yükselen koç burçları, estetik ve güzellik ile ilgili uygulamalar yapabilirsiniz, dış görünüşünüzde imaç değişikliğine gitmek isteyebilirsiniz, Venüs balıkta sizi bu yönde olumlu yönde destekleyecektir bilginize.

BOĞA: Sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız sevgili boğalar ve yükselen boğa burçları , soğuk giden havalar hem sizin sağlığınızı hem de babanızın sağlığını olumsuz yönde etkileyebilir, bu hafta ultra özen göstermenizi fayda var.

İKİZLER: Çok yoğun ve aktif bir haftaya giriyorsunuz sevgili ikizler sevgili ikizler ve yükselen ikizler burçları, toplantı , ikili ve grup görüşmelerini yapabileceğiniz uygun bir haftadasınız, kalabalık ortamlarda ve arkadaş gruplarında bulunabilirsiniz.

YENGEÇ: Bu hafta iş meslek ve kariyer hayatınızda ilgili çok yoğun bir haftaya giriyorsunuz sevgili Yengeçler ve yükselen yengeç burçları, para kazanabileceğiniz yeni iş görüşmeleri alabilir ,yeni ortaklıklar kurabilmek için adımlar atabileceğiniz bir haftadasınız.

ASLAN: Bu hafta geleceğiniz için ani planlar ve uygulamalar yapabileceğiniz bir haftaya giriyorsunuz sevgili aslanlar ve yükselen aslan burçları, yeni bir eğitime başlayabilir aniden yurtdışı seyahati ya da taşınma planları yapabilirsiniz.

BAŞAK: Bu hafta planladığınız ya da sonradan sürpriz bir şekilde çıkacak ödemeler ve borç dengeleri ile ilgili stres yaşayabilirsiniz sevgili başaklar ve yükselen başak burçları, para ve maddi konular ile ilgili sıkıntı ve zorlanma yaşasanız da venüs balıktan aldığımız destekle içinden çıkacaksınız merak etmeyin.

TERAZİ: bu hafta kalabalık ortamlarda ya da sosyal medya kanalıyla eski aşklarınız gündeme gelebilir hayatınızda tekrar bilginiz olsun sevgili teraziler ve yükselen terazi burçları, ancak Exten Next olmaz daha önce olumsuzlukla tecrübe edilmeseydi zaten Ex olmazdı yaşanmış yaşamanın manası yok önünüze bakmakta fayda var.

AKREP: bu hafta hem kendi sağlığınız,hem de kardeş ve yakın akrabalar ile ilgili sağlık konularıyla meşgul olabileceğiniz bir haftaya girebilirsiniz sevgili akrepler ve yükselen akrep burçları, buna rağmen venüs balık burcunda , maddi ve manevi konularda sizi destekleyecektir merak etmeyin.

YAY: Kalbi boş olanlara bu hafta aşk var gibi görünüyor ; kalabalık ortamlarda ya da yakın arkadaş ve akrabalar aracılığıyla yeni bizi tanıştırılma yaşayabilirsiniz sevgili yaylar ve yükselen yay burçları, evli ve Çocuklu olan yay burçlarının ise bu hafta gündeminde çocukları ile ilgili konular olacaktır.

OĞLAK: Bu hafta hanenizde güvenliği  maksimum safada artırmanız çok önemli sevgili Oğlaklar ve yükselen oğlak burçları; maddi manevi çalınma gibi  durumlara karşı önlem almanız da fayda var, aynı zamanda evinizde ufak tefek bazı tadilatlarla uğraşabilirsiniz bu hafta bilginiz olsun.

KOVA: Yeni ay sizin burcunuzda gerçekleşti sevgili kovalar ve yükselen kova burçları şanslı bir haftadasınız, geleceğinizi etkileyecek ani bir sözleşme anlaşma ya da taşıma ve yakın seyahatler sizi bekliyor olabilir bilginiz olsun.

BALIK: Venüs sizin burcunuzda geçti sevgili balıklar ve yükselen balık burçları, maddi ve manevi konularda ve sevgi ve aşk konuları ile ilgili şanslı güzel bir döneme girdiniz bu güzel dönemi fırsatları çevirmek sizin elinizde hadi bakalım hayırlısı.;)

Sevgi ve sağlıkla kalın astrolog Şebnem

YAZARIN DİĞER YAZILARI