MARS RETROLU ,URANÜSYEN AY TUTULMASININ BURÇLARA ETKİLERİ;

Şebnem ERSOY & ASTROLOG

10 ay önce

 

KOÇ:Bir çok Koç Burcu ev gayrimenkul sahibi olurken , harcamalarını da kontrol etmeleri gerekiyor bu sırada maddi yönden kendilerini sıkıntılı bir duruma sokmamaya dikkat etmelidir.Dış görünüşleri işe ilgili imaj değişimine gidebilirler

BOĞA: Bir çok boğa burçları evlilik, ilişki ve ortaklıklarında tamam mı devam mı kararı alacak, bazı boğalar taşınırken, bazıları ise arabalarını satacak kimileri yenisini alacak.

İKİZLER: Mars retrosu sizin burcunuzda olduğu iÇin ikizler ve yükselen ikizler çok sınandı maddi manevi özellikle de sağlıkla alakalı zor zamanlar geçirdi , geçiriyor.Evli ikizler aniden hamile kalabilir ya da çocuk yapma kararı alabilir.Bekar ikizlere aniden aşk ve evlilik var, hadi hayırlısı ;)

YENGEÇ: Kalbi boş olan yengeçlerin aniden aşk kapısını çalabilir hazır olun;)Tutulmayla çifte organlar ve üreme , rahim bölgesi kontrolllerinizi yapın ve sağlık kontrollerinizi yaptırmayı ihmal etmeyin !..

ASLAN: Aslanlar yeni bir iş ilişkisi ya da ortaklığa başlayabilir, anne ve babalarının Sağlık kontrollerini aksatmamalı, aileleriyle daha çok ilgilenmek isteyebilirler.Tutulma etkilerini en çok hissedecek burçlar arasındalar..

BAŞAK: Aniden hayatınızda olacak her türlü değişim ve dönüşüme hazır olun , mahkemeyle alakalı konu ve durumlar söz konusu olabilir, aniden şehir değişikliği yapabilirsiniz.Hayatınızda beklenmeyeni bekleyin ..

TERAZİ: Maddi manevi hayatınızda aniden olan değişikliklere hazır olun , aniden miras gelebilir , hiç beklemediğiniz ödemeler çıkabilir, birden gayrimenkul alabilirsiniz.

AKREP: Güneş Tutulması sizin burcunuzda oldu, hayatınızda taşlar yeniden oturacak, evlilik ve ortaklıklarınızda tamam mı devam mı kararı alabilirsiniz.Kaderiniz yeniden yazılıyor olabilir .

YAY: Tutulmalardan en çok etkilenen burçlardansınız.Büyük sınav ve sınanmalardan gelen büyük değişim ve dönüşümlere hazır olun yaylar.Zarlar sizin için yeniden atılıyor !Kartlar yenide  karılıyor!Bu tutulmayla hayatınız değişebilir !..

OĞLAK: Sağlıklarına çok dikkat etmeleri gereken zamanlar , oğlaklar ani kararlar alabilir ve yurt dışı ani uzun seyehatler hatta uzak ülkelerden gayrimenkul satın almak iÇin düğmeye basabilirler

KOVA: Kova burçları bu tutulmayla hayatınızı değiştirecek sınavlar , büyük değişim ve dönüşümle hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.Aniden seyahate çıkabilir, ülke değiştirebilir, taşınabilir , aniden bir sözleşme ya da mahkemenin içinde kendinizi bulabilirsiniz.Bu tutulmayla beklenmeyeni bekleyin

BALIK: Bekar balık burçları aniden evlenme kararı aşabilir , avla balıklar aniden hamile kalabilir ya da yeni işe girebilir, İş değişikliği yapabilir , aniden para gelir ev alabilir .Hayatınızda oluşacak ani gelişmelere hazır olun balıklar !.,

 Tutulmaların hayatınızı değiştirmesine hazır olun sağlıkla mutlulukla kalın;)@astrologsebnem

YAZARIN DİĞER YAZILARI