BU HAFTA 12 BURCU NELER BEKLİYOR!..

Şebnem ERSOY & ASTROLOG

10 ay önce

 

KOÇ: Koç Burçları için yeni bir dönem başlıyor ve bu hafta bu yeni dönemin gerek karar aşamasıyla , gerek fiili icraatlarla ilk tohumlarını atacaklar.Koçlar bu haftaya çok dikkat ve özen göstermelidirler özellikle de ailevi konularla da..

BOĞA: Boğalar bu hafta kısa seyahate çıkabilirler fakat yola çıkmadan önce mutlaka araç bakımlarını yaptırmayı ihmal etmemeleri gerekmektedir.Beklenmedik ani masraflar çıkabilir ; harcamalar konusunda  temkinli olmakta fayda var.

İKİZLER: Beklenmedik ani misafirler ve birtakım beklenmedik harcama ve masraflar çıkabilir. Mars’ın sizin burcunuzda retroda olduğunu unutmayın ikizler ve ani kazalara karşı temkinli lmakta fayda var. Bu hafta özellikle ikili ilişkilerde yoğunluk yaşayacaksınız.

YENGEÇ: Yengeç burçları bu hafta sizin için çok özel ve değişim dönüşüm haftası.İmaj değişimine gidebilir , saç sakal trajı, yengeç kadınları saç stil ve renginde değişim yapabilir , dış görünüşünüzde yeni bir tarz yakalayacaksınız.

ASLAN: Aslan Burçları öncelikle bu hafta stresten uzak kalmalılar.Bu hafta iyilik yapan aslanlar yılı kazançlı kapatacaklar.

Bu hafta baş ağırlarınız artabilir , bol su tüketin ve ametis ve turkuaz taşları takın

BAŞAK: Başak Burçları bu hafta çok sosyal olacaklar, kalabalık ortamlarda bulunabilir , çeşitli seminer ve konferanslara katılabilir , kalabalık aktiviteler ve yeni kişilerle tanışmalar yaşabilirsiniz

TERAZİ: Teraziler için iş ve kariyer hayatında değişim ve dönüşüm haftası.Bu hafta aldığınız kararlar ve attığınız mesleki adımlar gelecekteki kariyer hayatınızın tohumlarını oluşturacaktır.İşsiz başaklar işe girebilir , İş başvurusu yapabilir yada başvurudan sonuç alabilir , yani bu hafta iş ve kariyerle ilgili olan gelişmeler çok önemli bilginiz olsun

AKREP: Akrep burçları bu hafta aniden taşınabilir ya da taşınma kararı alabilir , hatta ani seyahat veya yurt dışı konuları ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.Ayrıca mahkeme konuları ile ilgili durum ve gelişmeler var.

YAY: Yay burçları iÇin bu hafta maddi anlamda biraz ödeme ve borçlar ile alakalı sıkıntılı bir hafta olabilir. Beklenmedik ani vergi borcu yada trafik cezası gündeme gelebilir.Nakit akışını kontrol ederseniz bu dönemi sorunsuz ve rahat atlatabilirsiniz.

OĞLAK: Oğlaklar ve yükselen oğlaklara özellikle bekar olanlara müjde bu hafta evleneceğiniz hayat arkadaşınızla yanılabilir , hayatınızdaki kişiyle evlilik kararı alabilirsiniz.Yeni bir sözleşme imzalayabilirsiniz gerek iş gerek başka konularda bilginize.

KOVA: Bu hafta evcil hayvan edinebilir . Yada evcil hayvanınızla ilgili durum ve gelişmeler yaşayabilirsiniz.Bu hafta geçmişle alakalı her türlü konu ve olaylar gündeminizde olabilir

BALIK: Balık burçları iÇin güzel bir hafta özellikle bekar balıkların yeni bir aşk kapısını çalabilir.Hayatında bir ilişkisi olan balıklar bu hafta gelecekle ilgili konuşmalar ve kararlar alabilir hatta adımlar atabilirler . Çocuklu olan balık Burçları bu hafta çocuklarıyla ilgilenmek isteyecekler .

Sevgiyle kalın @astrologsebnem

YAZARIN DİĞER YAZILARI