Haftalık Burç Yorumları

Şebnem ERSOY & ASTROLOG

10 ay önce

 

KOÇ: Bu hafta elektronik aletlerle ilgili sorun yaşayabilirsiniz , ya da elektrik kesintisi sonucunda bazı arıza ve sıkıntı yaşamanız mümkün.Estetik ve güzellikle ilgili uygulamalar için doğru bir hafta değil.Mevcut İlişki veya ortaklıkta fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz Merkür retrosu tam gaz devam ediyor.

BOĞA: Bu hafta maddi manevi özellikle de parasal konularda şanslı bir haftadasınız boğalar; uzun zamandır niyet ettiğiniz ve almak istediğiniz bir gayrimenkul alımı için start verebilirsiniz bilginiz olsun.

İşyerinizde değişim ve dönüşümle alakalı konular gündemde.

İKİZLER: Ex Aşklar kapınızı çalabilir sevgili ikizler ve yüksem ikizler burçları.Ancak biliyoruz ki Merkür retro ile gelen, retro bitince gider o yüzden siz gelen Ex leri pek de kale almayınız daha sonra hayal kırıklığı ya da üzüntü yaşamak istemiyorum diyorsanız.Ama heyecan duymayı seviyorsanız bir sonuç olmasa da bişey diyemem ;)

YENGEÇ: Bu hafta evde beklenmedik bir tadilat ya da uzun zamandır isteyip de bir türlü başlayamadığınız bir tadilatı bu hafta yapabilirsiniz bilginiz olsun sevgili yengeç ve yükselen yengeç burçları.

ASLAN: Bu hafta patladığınız ve göz önünde olacağınız bir hafta sevgili aslan ve yükselen aslanlar; Geçmişten konusu geçen ama bir türlü fırsat olmayan imzalar bu hafta önünüze gelebilir bilginiz olsun.

BAŞAK: Yönetici gezegeniniz Merkür retroda olduğu için sevgili başak ve yükselen başaklar bu dönemde biraz günlük hayat koşuşturmacanız içersinde iletişimde bazı aksaklıkular ve sorunlar yaşayabilirsiniz, kendinizi iyi anlayamasanız yada sizin anlattığınızı yanlış anlamaları gibi durumlar söz konusu olabilir.

TERAZİ: Bu hafta yöneticileriniz , otorite ya da babanız ile ilgili iletişiminizde bazı sıkıntılar olabilir çünkü Merkür retro haraketine devam etmekte , daha sonra içinden çıkılamayacak ya da pişmanlık duyacağınız durumlar oluşmaması açısından biraz alttan aşan tarafın siz olmasında fayda var sevgili terazi ve yükselen terazi burçları bilginize .

AKREP: Bu sene sizin için zor ve yorucu bir sene oldu akrep ve yükselen akrep burçları, bu yılki tutulmalar da yine akrebe boğa aksında olacağı için , yaşanılan durum ve olaylar oraya işaret koydu be tekrar gündeme gelebilir ve sizden saklanan gizli saklı şeyler açığa çıkabilir bilginiz olsun.Gizli kadın düşmanlara da bu hafta biraz dikkat etmekte fayda var

YAY: Bu hafta sosyal olacağınız bir hafta Yaylar ve yükselen yay burçları, özellikle de eski uzun zamandır görüşmediğiniz dostunuz ya da okul veya çocukluk arkadaşlarınız ile görüşmeniz mümkün ve muhtemel .İstediklerinizi eyleme dönebileceğiniz bir hafta sizi bekliyor haberiniz olsun

OĞLAK: Kariyerinizde önemli bir hafta sevgili oğlaklar ve yükselen oğlak burçları, Bazı oğlaklar tamam mı devam mı kararı alırken, bazı oğlaklar terfi ve atama bazı oğlaklar ise yeni kararlar alabilir ve hatta belki sıçrama yaparak liderliğe oynayabilir haberiniz olsun.Ani iş değişiklikleri de bı hafta söz konusu olabilir.

KOVA: Kova burçları ve yükselen kovalar ; bazılarınız yeni bir eğitime başlama kararı alırken , bazı evli kova burçları ise eşinizin ailesiyle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ve bu durumdan yara alabilirsiniz bu sebeple olayları çok da büyütmemek ve kafaya takmamak  da fayda var gibi görünüyor.

BALIK: Bu haftanın şanslılarındansınız sevgili balıklar be yükselen balık burçları .Eşiniz ya da sevgilinizden gelen jestler olabilir. Bekar ve uzun zamandır yalnız olan balıklar ise hayal ettikleri eş adaylarıyla karşılaşabilirler. Kadersel bağı devam eden ayrı eşmyada sevgililer ise Merkür retrosu ile geri dönebilir bu sefer fırsatı iyi değerlendirmekte fayda var sevgili balıklar mutlular dilerim.

Sağlık ve huzurla Astrolog şebnem Ersoy

YAZARIN DİĞER YAZILARI