BU HAFTA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

Şebnem ERSOY & ASTROLOG

10 ay önce

 

Bu hafta yaşadığınız olay ve Durumları biyerlere kaydedin çünkü 25 ekim sonrası daha etkili bir şekilde tekrar gündeme gelecek..

KOÇ: Bu hafta hızlı araç kullanmamaya dikkat etmeli, aracınızın bakımlarını yaptırmayı ihmal etmemeli ve trafikte de daha dikkatli olmaya özen göstermelisiniz.Yeni bir eğitimle başlama kararı alabilir, yeni bir anlaşma yapmayı düşünebilirsiniz.

BOĞA: Bu hafta aşk , sevgi, parasal maddi manevi tüm konularla ilgili yaşadığınız her türlü gelişme , 25 ekimden sonra tekrar önünüze gelecek.Karar almakta ve harakete geçmekte acele etmeyin derim.

İKİZLER : Mars sizin burcunuzda ilerlediği için bu hafta daha çok kendinizle alakalı konularda girişimde bulunabilir ve kendimize daha fazla vakit harcamak isteyebilirsiniz.Enerjik bir haftadasınız güzel değerlendirin derim.

YENGEÇ: Bu hafta kendiniz veya yakınlarınızın sağlığı ile ilgili hastane gibi kapalı alanlarda bulunmanız muhtemel, ayrıca evde daha fazla vakit geçireceğiniz durum ve gelişmeler olabilir.

ASLAN : Bu hafta kalabalık alanlar , arkadaş grupları ya da bazı toplu etkinliklerde bulunabilirsiniz.Sabrınızı zorlayabilecek kişi ve gelişmelere karşı sakin kalmak iÇin Zümrüt, rubi in zeosit ve ya Peridot taşı kullanabilirsiniz.

BAŞAK: Bu hafta iş ile ilgili koşuşturacağınız bir hafta , Güneş tutulmasıyla birlikte yeni bir iş anlaşması, İş değişikliği ya da müşteri portföyünüzle ilgili konular ve gelişmeler meydana gelebilir.

TERAZİ: Ev ve ailevi konular ile ilgili krizli birtakım konular gündeminizde olsa da, yurt dışı, yeni bir eğitime başlama bazı teraziler için ise tayin ,İş değişikliği sonucunda taşınma ve ev değişikliği gibi

Konular 25 ekim sonrasında gelişme gösterebilir.

AKREP: Enerjinizin bol olduğu bir haftaya giriş yapıyorsunuz akrepler; 25 ekim sonrası önceden bahsi geçen bir operasyon tekrar gündeme gelebilir. Harcama ve ödemelerinizi kontrol altına almanız gerekebilir.

YAY: Yeni bir ortaklık konusu 25 ekim itibariye gündeme gelebilirken, bazı yay burçları evlilik kararı alabilirler.Evli olan yay burçlarını ise bu hafta evlilikleriyle ilgili konular gündemde.

OĞLAK: Sağlığınıza daha fazla önem göstermeniz gereken bir dönemdesiniz oğlaklar, çok çalışmaktan sağlığınızı ihmal etmeyin ve sağlık kontrollerinizi yıl bitmeden yaptırmanızı Öneriyor gökyüzü.

KOVA : Evli ve çocuklu kovalar için bu hafta bol boş çocuklarıyla ilgili konular gündemlerinde olacak.Bekar olan kovalar müjde ;))Bu hafta yeni bir aşkım tohumları atılabilir.Bu hafta karşılaştığınız ve tanıştığınız kişileri unutmayın, Güneş tutulmasıyla birlikte tekrar karşınıza çıkabilir;)

BALIK: Uzun zamandır ev almak isteyen balıklar iÇin ; bu hafta aldığınız kararı 25 ekim sonrası 6/8 ay içinde faaliyete geçirebilirsiniz.Annenizle vakit geçirmek isteyebilir ya da onunla ilgilenmeniz gerekebilir.

Sağlık ve mutlulukla kalın iyi haftalar dilerim

YAZARIN DİĞER YAZILARI