GÜNEŞ TUTULMASININ 2023 YILI ORTALARINA KADAR BURÇLARA ETKİLERİ;

Şebnem ERSOY & ASTROLOG

10 ay önce

 

KOÇ: Koçlar burçları siz 2022/2023 yılında Sağlıklarına çok çok dikkat etmeli ve sağlık kontrollerinizi düzenli olarak yaptırmanız gerekebilir. Evcil hayvanı olmayan koçlar evcil hayvan edinebilir , olanların ise evcil hayvanıyla ilgili konular gündeminizde olabilir.

BOĞA : Yalnız olan boğalar hadi bakalım aşk hayatınız canlanıyor ; kalbi boş olanların  yeni bir aşk kapısını çalarken , evli olan boğalardan çocuk sahibi olmak isteyenler olabilir , çocuklu olan boğaların ise çocuklarıyla ilgili konular gündeminizde olacak.

İKİZLER: Evli olan ikizler VE Yükselen İkizler Burçları hamile kalmayla alakalı bir döngüye girebilirler hadi bakalım hayırlısı ;) ayrıca bu sene biraz aileniz ve özellikle annenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ: İş, ilişki , Sözleşme ve her türlü yeni başlangıçlar iÇin imzalar atılıyor.Yakın seyahatler ve taşınmazlar söz konusu olabilir.Yakın akraba ve kardeşler ile ilgili konular gündeminizde olabilir.

ASLAN: Aslan burçları  para yönünden şanslı bir seneye giriyorlar. Elinize yüklü bir para geçebilir ve yatırım ya da gayrimenkul gibi konularda değerlendirmeler yapabilirsiniz.

BAŞAK: Başak burçları 2022 sonları ve 2023 yılı boyunca imaj değişikliği, spora ya da yeni aktivitelere başlama, kilo alma ya da verme , dövme yaptırma vs gibi kendiyle alakalı değişim ve dönüşüme gidecekler hadi bakalım hayırlısı;)

TERAZİ: Terazi burçlarının daha çok kendilerine döndükleri ve içe kapandıkları bir yıl olabilir. Sağlıklarına da bu dönemde çok dikkat etmeli ayrıca uzak ülkelerle ilgi yeni proje ve gelişmeler de yaşayabilirsiniz.

AKREP: Tutulma sizin burcunuzda burcunuzda gerçekleşiyor Akrepler , en çok siz etkileneceksiniz, değişim ve dönüşüm zamanı.Kendinize çok dikkat etmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz.Kadın hastalıkları ya da kronik hastalığınız ile ilgili sağlık kontrollerinizi yaptırmayı unutmayın.

YAY: Çok yoğun ve aktif bir döneme giriyorsunuz yaylar. Uzun zamandır işsiz olan yay burçları işe girecekler, meslek sahibi olan yaylar ise, İş değişikliği, atama, terfi , tayin , yeni iş kurma, yeni iş anlaşmaları yapabilirler.

OĞLAK: Oğlak Burçlarının hayatı değişiyor , kimi oğlaklar kariyer alanında yükselme, İş değişikliği vs gibi yeni başlangıçlar yaparken , kimi oğlaklar ise uzak seyahatler hatta uzak bir yere taşınma ile ilgili bir döneme girebilirler.

KOVA: Tutulma her nekadar size ters bir açı yapıyor olsa da , miras , gayrimenkul alımı satımı ile ilgili elinize yüklü bir para geçebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.Sağlık kontrollerinizi de aksatmayın derim.

BALIK: Bekar olan balık burçlarına müjde, uzun süredir ilişkisi olan balıklar artık ilişkilerini bi üst seviyeye taşıma kararı alırken, bazı balıklar ise aniden nikah masasına oturtabilirler. Maddi ve manevi konular ile ilgili de güzel gelişmeler 2023 yılı boyunca yaşayabilirsiniz.

Sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum @astrologsebnem

YAZARIN DİĞER YAZILARI