AĞUSTOS AYINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR..?

Şebnem ERSOY & ASTROLOG

10 ay önce

 

Ağustos ayının 15/20 sine kadar etkili bir Aslan yeni ayı yaşadık; bu sebeple etkisi 2 hafta boyunca Ağustos ayını eykileyecek ve burçların bu süre içersinde kaderlerine dokunacaktır.

KOÇ: Aileleriyle bu dönemde daha fazla ilgilenmek isterlerken bazı koç burçlarının ise anneleriyle ilgili konuları gündemde olabilir

BOĞA: Kardeşleri veya yakın akrabalarıyla ilgili konular gündemde fakat bazı boğaların araçlarının bakım zamanları gelmiş olabilir aman dikkat!

İKİZLER: Maddi konular gündeminizde,,Bazı ikizler için parasal olarak şanslı bir 2 hafta sizleri bekliyor hadi hayırlısı;)

YENGEÇ: Çok yoruldunuz başkaları iÇin kendinizi parçalamaktan yengeçler bu ay sizin ayınız biraz kendinize vakit ayırmanın zamanı geldi de geçiyor..

ASLAN: Sağlığınıza çok çok dikkat etmeniz gereken bir aya giriş yaptınız Aslanlar; özellikle kalp rahatsızlığı olanlar şu tehlikeli sıcaklardan kendinizi ve ponçik kalbinizi korumalısınız!

BAŞAK: Sosyalleşmek ve arkadaş gruplarınızla , eş dost , akrabalarınızla bol bol vakit geçirmek gezmek tozmak isteyeceksiniz başaklar.

TERAZİ: İş , meslek ve kariyerinizle daha çok yoğunlaşacağınız bir ay siZi bekliyor, bazı teraziler ise iş değiştirebilirler , hadi hayırlısı,,

AKREP: Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz buarada bazı akrepler taşınma telaşına girebilirler.

YAY: yaylar iÇin özellikle bazı yayların çocuklarının eğitim ödemeleri başlayacak, yeni güzellikler  iÇin elinizi taşınızın altına koymanın zamanı geldi daha sonra kaymağını yemek için ekmek gerekir değil mi

OĞLAK: Evli olan oğlaklar iÇin evlilikleri, bekarlar iÇin ise açık düşmanlıklara dikkat etmeleri gereken bir zamandalar..

KOVA: Evcil hayvan edinebilirler , olanlar ise onun sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirler .Herşeyin başı sağlık

BALIK: Çocuğu olanlar Ağustos ayı çocuğunuzla ilgili konular, bekarlara ise aşk ? kapıyı çalıyor balıklar hadi hayırlısı

Hem güneş hem de yükselen burcunuzu okumanızı tavsiye ederim sağlıkla kalın

YAZARIN DİĞER YAZILARI