OĞLAK YENİ AYININ BURCUNUZA ETKİLERİ NELER OLACAK..?

Şebnem ERSOY & ASTROLOG

10 ay önce

 

KOÇ: Koç Burçları bu hafta en şanslı burçlardan çünkü bolluk bereket gezegeni Jüpiter de koç burcuna geçmesiyle, yeni başlangıçlar ve fırsatlar sizleri bekliyor koçlar.Bu hafta yeni bir eve taşınmak, yeni bir seyahat planları yapmak ya da yeni bir eğitime başlayabilirsiniz ayrıca yeni bir ilişki veya ortaklık da söz konusu olabilir.

BOĞA: Boğa burçları bu hafta diş , tırnak , kemik, saç , deri veya cilt problemleri yaşayabilirler.Beklenmedik ödemeler ve borçlar çıkabilir biraz sıkışabilir hatta kredi çekebilirler.

İKİZLER: İkizler ve yükselen ikizler; Mars retrosu burcunuzda ilerlemeye devam ediyor ve birkaç aydır baya zorlandınız ve sınandınız hatta bu hafta yeni ayın etkisiyle artık değişmeye ve dönüşmeye başlayacaksınız, hayatınızı kökten değiştirecek yeni kararlar alabilir, yeni sözleşme imzalayabilir hatta yeni bir ortaklığa veya ilişkiye de başlayabilirsiniz bilginiz olsun.

YENGEÇ: Haftanın en şanslılarındansınız yengeçler; hayatınızda her türlü yeni başlangıçlara hazır olun çünkü Yeni ay karşıt burcunuzda gerçekleşiyor ve yeni fırsatlar sizi de direk etkileyecek ve yeni güzellikler sizin önünüze gelecek..

ASLAN: Aslan burçları parladığınız ve öne çıkacağınız bir hafta sizi bekliyor.Bu hafta çok sürpriz bir aşka yelken açabilirsiniz kalbi boş olan aslanlar, evli olan aslan burçları ise sürpriz bebek haberi hatta bebek kararı alabilirler.Bu hafta çocuğunuza vakit ayıracaksınız gibi görünüyor.

BAŞAK: Başak burçları bu hafta ailevi konularda özellikle de geçmişten gelen bazı konu, durum ve olayların içerisinde bu hafta kendilerini bulabilirler, bu sırada sağlığınızı ihmal etmemek ve kontrollerinizi yapmanızda fayda var.Yeni bir gayrimenkul alımı gibi durumlar söz konusu olabilir.

TERAZİ: Sürpriz bir şekilde yeni bir kısa yolculuğa çıkabilir, taşınabilir hatta yeni bir araba alma kararı bile alabilirsiniz teraziler, sağlık yönünden akciğerlerinizle ilgili ufak bir uyarı alabilirsiniz lakin bu hafta özellikle gözlerinize çok dikkat edin ve gerekirse şüphelendiğiniz bir durum olursa kontrollerinizi yaptırmayı ihmal etmeyin.

AKREP: Tutulmalardan çok etkilendiniz ve biraz zorlandınız akrepler , lakin güzel bir hafta sizi bekliyor, yeni başlangıçlar, yeni sözleşme, yeni bir ilişkiye başlamak söz konusu olabilir , yeni gelişmelere hazır olun ancak bu arada sağlığınızı da ihmal etmeyi unutmayın.

YAY: Yay burçları için bu hafta değişim ve dönüşüm zamanı; dış görüntüsünde imaj değişilki yapabilir, yeni bir stil yaratabilir , hatta belki spora başlayabilirsiniz.Hatta sizde fark yaratacak yeni bir yolculuğa siz yada ilk çocuğunuz çıkabilirsiniz.Kuzenlerle ilgili haberler gelebilir

OĞLAK: Bu hafta biraz sağlığınıza dikkat eğmekte fayda var oğlaklar, sizden saklanan gizli sırlar olabilir, hatta içten içe sizi kıskanan gizli kişilerin varlığını öğrenebilirsiniz.Akrabalar ya da çevrenizle ilgili yeni haber ve gelişmeler duyabilirsiniz.Yeni başlangıçlar yapmak isteyen oğlaklar için ise şanslı bir hafta.

KOVA: Bu hafta abi beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz kova burçları, yeni bir kısa ani sürpriz seyahat olabilir , ancak araç bakımlarınızı yaptırmayı unutmayınız.Ayrıca bu hafta alacağınız ani kararlar geleceğinizi etkileyecek, kalabalık ortamlarda bulunmanız çok muhtemel.

BALIK: Bu hafta baş ağrılarınız olabilir , iş ve kariyer konularında abi sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz balık burçları.İş değişikliği ya da sürpriz bir iş ve kariyer fırsatı yakalayabilirsiniz.Bı hafta yaşadıklarınızı bot alın gelecekte önünüze çıkabilir hadi hayırlısı .

Sağlıkla kalın iyi haftalar dilerim astrologsebnem

YAZARIN DİĞER YAZILARI