Mars Retrosu Ve Yay Yeni Ay Etkileri Devam Ederken Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor?..

Şebnem ERSOY & ASTROLOG

10 ay önce

 

KOÇ: 12 Burç arasındaki en enerjik burç olan koçlar , çünkü onları Mars yönetiyor; Bu hafta kendilerini biraz kısıtlanmış hissedebilirler. Özellikle İş hayatında biraz zorlanacakları bir hafta olabilir ama her zorlu yoldan bişeyler  öğrenerek çıkacaklar.

BOĞA: Bu hafta sizin için değişim ve dönüşüm haftası diyebiliriz. Bu hafta yaşadıklarınızı not alın çünkü yaşadığınız hiç bir şey tesadüf olmadığını fark edeceksiniz.

İKİZLER: Sizin için baya yoğun bir hafta olacak ikizler burçları, bu hafta yeni bir ilişki, yeni bir ortaklık ya da ideal ettiğimiz ya da uzun zamandır planladığınız eylemleri hayata geçirebilirsiniz.

YENGEÇ: Bu hafta ani beklenmedik olaylar ve gelişmer  yaşamamış mümkün, yıl sonuna kadar aldığınız kararlar 2023 te önüne çıkacak bilginiz olsun.

ASLAN: Bu hafta sizin için ikili ilişkilerde, Evliliğiniz ya da ilişkinizde sabrımızı sınayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz, olay ve durumlara soğuk  kanlı yaklaşırsanız kazanan siz olacaksınız. Ev kazalarına dikkat ⚠️

BAŞAK: Bu hafta Trafikte çok dikkatli olmaya özen gösterin , aracınızın bakımlarını yaptırmadan yola çıkmamayı ihmal etmeyin, biraz harcama ve masraflarınız olabilir, bütçeyi dikkatli yönetmekte fayda var.

TERAZİ: Bu hafta bozulmuş et ve gıdalara dikkat edin, Aracınızla, yakın arkadaş ve akrabalarla ilgili olay ve durumlar gündeminizde olabilir.

AKREP: Ufak  tefek ev kazalarına karşı bu hafta biraz daha fazla dikkat ve özen göstermenizde fayda var, daha çok ev ve ailevi konular gündeminizde olabilir

YAY: Yay yeni ayının etkisi devam ederken , dürüst ve doğrulukla sınandığınız günlerden geçiyorsunuz, hak eden hak ettiğini alırken , dürüst olanlar da kazanacak.

OĞLAK: Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız , geçmişten gelen kişi ve durumlar sizi biraz düşündürebilir , sağlık kontrollerinizi aksatmayın

KOVA: Sizin için güzel ve şanslı bir hafta kovalar, uzun zamandır beklediğiniz sözleşmeyi imzalayabilirsiniz. Dikkat çekip patladığınız bir hafta , elinize ufak tefek paralar geçebilir .

BALIK: Bu hafta elinize geçecek paralarla, borçlarınızı kapatabilir ve rahat bir nefes alabilirsiniz, güzel gelişmelerin yaşanacağı bir hafta sizi bekliyor .

Sağlıkla kalın @astrologsebnem

YAZARIN DİĞER YAZILARI