İKİZLER DOLUNAYININ BURÇLARA ETKİLERİ NELER OLACAK?

Şebnem ERSOY & ASTROLOG

10 ay önce

 

KOÇ: Koçlar önümüzdeki bu 15 gün çok çoşkulu olacaklar, duyguları doğrultusunda karar verecekler.Bu aralar biraz daha sakin ve düşünerek hareket etmenizde fayda var.

BOĞA: Boğalar için buaralar tadilat vs ekstra beklenmedik bazı ev ya da araç masrafları çıkabilir ,harcamaları kontrol altında tutmakta fayda var, daha çok maddi konular gündeminizde

İKİZLER:İkizler ve Yükselen İkizler, biliyorum çok yoruldunuz ve bezdiniz artık güzellikler olsun istiyorsunuz Mars Retro devam ederken şimdi de dolunay burcunuzda gerçekleşiyor ve artık yetti diyip aklınıza estiği gibi akışta yaşamak isteyeceksiniz ama yine de tedbiri elden bırakmamakta fayda var.

YENGEÇ: Yengeçler sağlıklarına çok dikkat etmeleri gereken dönemden geçerken ; bu sırada geçmişten gelen gizli saklı sırların ve bilmediklerinizin ortaya çıktığına şahit olabilirler.

ASLAN: Kariyer ve Meslek hayatınızda taşların yerinden oynadığı ve oturduğu zamanlar; , değişim dönüşüm, tamam mı devam mı şeklinde değişikliklere yeni yıl enerjisiyle girebilirsiniz.Bu süreçte kalbinize ve kendinize fazla yüklenmemekte fayda var, her şey olacağına varır.

BAŞAK:  Uzun zamandır seyahat, taşınma ya da organizasyon planı yapıp da uygulamayan aslanlar yol sonuna doğru bu planlarını gerçekleştirebilirler ,lakin bu sırada sağlık kontrollerinizi ihmal etmememenizde fayda var.

TERAZİ: Sanatsal yönü ağır basan ve üretmeyi ve sergilemeyi seven ve estetik konularında da çok iyi olan teraziler, üzerinde çalıştıkları projeyi bir an evvel ortaya koymak isteyecekler, doğru zamanı

Seçmenİz ve acele karar vermemeniz yararınıza olacaktır.

AKREP: Akreplerin buaralar ilişkileri ve evliliklerinde durumlar biraz karışık olabilir, kafanıza taktığınız sorunlarınızı partnerinizle ani karar verip uygulamadan önce istişare etmeniz ve birlikte hareket etmeniz sanki daha iyi olacaktır.

YAY: Yaylar bu hafta hem kendi sağlıklarına dikkat etmeli hem de varsa evcil hayvanınızla biraz ilgilenmeniz gerekebilir.Baş ağrıları yaşatabilirsiniz, daha çok kendinize zaman ayırmanızda ve dinlenmenizde fayda var.

OĞLAK: Kalbi boş olan oğlaklar yeni bir ilişki için ufak adımlar atarken, birlikteliği olan oğlaklar ise tamam mı devam mı kararı alabilirler. Evli oğlaklarçim ise daha çok çocukları ile ilgili konular gündemde.

KOVA: Kovalar için hem özel hayatlarında, hem aile hem de kariyer hayatlarında köklü değişikliklerin yaşanacağı tohumlar önümüzdeki hafta itibariyle yavaş yavaş atılmaya başlayacak, biraz dönüşüm zor ve yıpratıcı olsa da sonu güzel olacak.

BALIK: Yakın çevre, akraba , arkadaş ortamlarınızda dürtüsel davranışlar gözlemleyebilirsiniz.Hayatınızda bazı değişim ve dönüşümler olacak ve bu sırada yapmak  istedikleriniz ve yapmanız gerekenler arasında kalabilirsiniz.Bu sırada eşinizden ya da çocuğunuzdan destek alabilirsiniz, bekar balıklar için yeni gelişmeler kapıda..

Sevgiyle kalın iyi haftalar @astrologsebnem

YAZARIN DİĞER YAZILARI