AKIN ÜSTÜNDAĞ YİNE MİLLETVEKİLİ GALİBA?

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım Muğla CHP Milletvekili Akın Üstündağ bilindiği üzere il ve ilçelerdeki başarılı çalışmaları ve halkla devalı diyalog içinde olması CHP Genel Merkezi tarafından göz önüne mi alındı bilemiyorum yoksa Sayın Üstündağ uzun zamandır Muharrem İnce ile diyalog içinde olduğunda mı bilemiyorum adı Ankara kulislerinde hem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından hem de Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce tarafından ön planda tutulan bir milletvekili olarak görülüyor. Tabi bunun neticesinde CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ Muğla’da Milletvekili sıralamasında ön sıralarda olacağı dile getiriliyor. Sayın Üstündağ Milletvekili olmazdan önce Milas ilçesinde başarılı bir avukattı. Avukatlık mesleğinin yanı sıra Milas’ta CHP İlçe Başkanlığı, il genel meclis üyeliği ve buna benzer birçok kuruluşlarda yer almış saygın genç bir evladımızdır.

 

 

Sevgili okurlarım Sayın Üstündağ il genelinde saygın bir isim olarak adı devamlı güzelliklerle anılan bir milletvekilidir. Milas’taki yaşantısının aynısını yani mütevazılığını halk çocuğu olduğunu güler yüzlülükle vatandaşın beğenisini toplayan Muğla CHP Milletvekili Av. Akın Üstündağ’ın tekrar Muğla CHP Milletvekili olması Muğla’da yine bir güzellik olur diyorum. Milletvekili seçildiği günden bugüne dek Milas ilçesindeki güzel sergilenmesini hem Muğla’da hem Ankara’da sergilenmesi adından güzellikle bahsettirmesini bildi.

 

Sevgili okurlarım Sayın Üstündağ’ın eşi ve çocuklarına karşı herkesin olduğu gibi ayrı bir sevgisi vardır. Akın Bey’in her konusuyla ilgilenen eşi Özlem Hanım giyim kuşamından yemesine içmesine kadar her şeyini takip eden saygın bir hanımefendiymiş. Öyle olmasa seçim döneminde Akın Üstündağ’ın eşi Özlem Hanım’la birlikte seçimde seçim gezisi yapar mıydı? Geçtiğimiz gün Muğla’ya gelen CHP Milletvekili Akın Üstündağ’a sordum: Sayın Vekilim sizin için hem Sayın Kılıçdaroğlu’ndan hem Sayın Muharrem İnce’den torpilisiniz diye konuşuyorlar dediğimde cevap olarak: Hüseyin Bey Milletvekili olmam için takdir Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nundur diye cevap verdi. Biz de bekleyelim görelim sevgili okurlarım.       

YAZARIN DİĞER YAZILARI