AKPARTİ'DE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA BİR DOKTOR GİTTİ, BİR DOKTOR GELDİ

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım almış olduğumuz bilgilere göre Muğla Akparti eski milletvekili M. Nil Hıdır’ın Muğla Büyükşehir belediye başkan adaylığına atandığı dile getirildi. Her ne kadar Akparti Genel Başkanlığı tarafından açıklama yapılmadıysa da yöneticiler Sayın Nil Hıdır’ın Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na atandığı dile getirildi. Sevgili okurlarım benim yakınen tanıdığım ve iyi bildiğim Dr. M. Nil Hıdır saygın bir yapıya sahip hekimdir.

Sevgili okurlarım Muğla milletvekilliği yapmış olduğu yıllarda Muğla adına güzel çalışmaları olmuştu. Aradan uzun yıllar geçmesine rağmen yine Akparti’de yakın çalışmaları oldu. Muğla eski milletvekili Mehmet Nil Hıdır görev yapmış olduğu yıllarda sadece Akpartililerle değil tüm partililerle de iç içe olan değerli bir şahsiyetti. Akparti adına M. Nil Hıdır büyük bir kazançtır. Çünkü Sayın Nil Hıdır’da dil tatlılığı, güler yüzlülük her şeyden önce efendilik vardır. İşte böyle bir değeri Akparti Muğla Büyükşehir Beleidye Başkan adayı yapmışlar, o da güzel bir şey.   

Sevgili okurlarım Dr. M. Nil Hıdır’ın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına atanmış. İyi hoş da Akparti Genel Merkezi’nin yapmış olduğu büyük hata var o da nedir diye soracak olursanız onu da kısaca anlatmaya çalışayım; Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer’i tüm Muğla ve köyleri yakınen iyi tanır ve bilir. Sen gel Akparti Genel Merkezi olarak Dr. İskender Gencer’e Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacak diye açıkla, arkasından iki, üç saat sonra bir yanlışlık oldu, sen biraz bekle diye konuşmaları Muğla Akparti Teşkilat ve partilileri tarafından şaşkınlık yarattı.

Sevgili okurlarım Akparti genel Merkezi’nin yapmış olduğu bu hata AKP seçmenini bir hayli üzdü. Pardon kızdırdığını rahatlıkla söyleyebilirim. Sevgili okurlarım Muğla’ya önce Dr. İskender Gencer’i atama yap, iki saat sonra bir yanlışlık oldu siye konuşun daha sonra Akparti eski Milletvekili Dr. M. Nil Hıdır’ı Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na atayın. Olmuyor Akparti olmuyor, seçmeniniz size karşı iyi düşünmüyor. Yarınlarda da yeni bir belediye başkan adayı çıkarsa şaşmayın. İşte Akparti’ye bir doktor gitti, bir doktor geldi sevgili okurlarım.

YAZARIN DİĞER YAZILARI