AKP ve CHP MUĞLA MİLLETVEKİLLERİNDEN AYRILIŞ MESAJLARI

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım CHP ve AKP Milletvekilleri bu dönemde milletvekili olarak atanmadılar. Sadece MHP Milletvekili Mehmet Erdoğan Sayın Bahçeli’nin sağ kolu oluşu nedeniyle Muğla MHP Milletvekili adayı gösterildi. CHP Milletvekilleri Prof. Dr. Nurettin Demir, Av. Akın Üstündağ ve Süha Aldan tekrar milletvekili atanmadıkları için her biri basına demeç verip seçmenlerine teşekkür ettiler. Seversiniz sevmezsiniz ama CHP Milletvekillerinin üçü de saygın milletvekilleriydi. Nazik ve kibar kişilikleri ile Muğla’mızda hizmet etmeye çalıştılar. MHP Milletvekili Mehmet Erdoğan’da saygın bir isim olup Muğla adına bir şeyler yapmaya çalıştı.

 

 

Sevgili okurlarım Akparti Milletvekillerine gelince kendilerine göre güzel çalışmaları oldu. Tabi hükümet de delerlinde olunca her türlü iş yaptırma ve yaptırmama imkânı ellerindeydi. Akparti Milletvekili Hasan Özyer Akparti yöneticileri tarafından dış ülkelerde konuşmacı oldu. Pek fazlasıyla ilimizde ve ilçelerimizde görülmedi ama benimde değer verdiğim bir milletvekiliydi Sayın Özyer. Milletvekili Nihat Öztürk’e gelince o da Muğla’mız adına güzel çalışmaları oldu. Bunlardan yani yapılan işlerden biri de Muğla Devlet Hastanesi’nin tekrar yerinde kalıp eski hizmetlerin tekrar verilmesini sağladı.

 

 

Sevgili okurlarım yazımın başında da söylediğim gibi Muğla’mızın değerli milletvekillerini seversiniz sevmezsiziz ama Muğla’mız adına hem iktidar hem muhalefet partilerin Milletvekili Hasan Özyer, Nihat Öztürk, Prof. Dr. Nurettin Demir, Av. Akın Üstündağ ve Süha Aldan her kim ne söylerse söylesin seçmene karşı saygın milletvekilleriydi. Ama tekrar milletvekili atanmadıkları için üzüntülüydüler. Sessiz kalmayı yeğliyorlardı. Sayın Özyer Milletvekilliği adaylığı için adaylık başvurusunda bulunmamıştı. Bunu da belirtmemizde fayda var. Çünkü Sayın Özyer’le yapmış olduğumuz konuşmada yerimizi biraz daha gençlere bırakmamızda fayda var dedi.  MHP Milletvekili Mehmet Erdoğan ise en şanslıları idi. Çünkü partisi yine Muğla’dan 1. sıra milletvekili adayı gösterildi. Adları devamlı güzelliklerle anıldılar. Şunu da eklemeden geçemeyeceğim İyi Parti’de de büyük bir patlama olduğu görülüyor. Sevgili okurlarım 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için partililer birbirlerinin milletvekili adaylarını kötüledikleri görülürken inşallah yapılacak olan genel seçimlerde Türkiye adına iyi olur sevgili okurlarım.       

YAZARIN DİĞER YAZILARI