MİLAS CKD BAŞKANI GÜLDEN SÖKELİOĞLU’NUN BAŞARILARI

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım bir bayan da çalışma hırsı olunca hayatta yapamayacağı hiçbir şey yoktur. İşte Milas ilçesi ve köylerinde birbirinden güzel olan güzellikler sergilemeye çalışan hanımefendiliği ile tanıdığımız Milas Cumhuriyet Kadınları Derneği Şube Başkanı Gülden Sökelioğlu'nu içtenlikle kutlamak istiyorum. Çünkü yıllardan bu yana Milaslı kadınların hakkını arayıp ilçede günün kadını haline gelen CKD Başkanı Gülden Sökelioğlu hangi toprağı açsan mutlaka Sayın Sökelioğlu çıkar. Her fırsatta Milaslı Cumhuriyet Kadınları ve Yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelip acaba yarın Milas Kadınları için neler yapabiliriz düşüncesiyle hareket ediyorlar.

Sevgili okurlarım Milas CKD Başkanı Gülden Sökelioğlu kendisi soysal yönlü bir başkan olduğu kadar yönetim kurulu üyelerini de aynı seviyede. İşte onun için birlik ve beraberlik içinde çalışıp Kaymakamı, Jandarması, Emniyet Müdürü, Belediye başkanı,kurum ve kuruluşlarla iç içe oldukları için Milas CKD'si başarı üstüne başarı sağlıyorlar. Nerede bir cemiyet işi oldu mu mutlaka Milas CKD yöneticilerini buralarda görebilirsiniz. Hele her zaman vermiş oldukları basın demeçleri ile de gündemden düşmeyen Başkan Sayın Sökelioğlu ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum.

Sevgili okurlarım Milas CKD Yönetimi yapmış oldukları başarılı çalışmalarla da Muğla il genelinde ön sıralarda olduğunu da söyleyebilirim. Derneğin daha sosyal olabilmesi için Belediye Başkanı Muhammet Tokat'la da her fırsatta bir araya gelen CKD Yöneticileri bazı isteklerini de Başkan Sayın Tokat'tan alabiliyorlar.

Sevgili okurlarım yazımın sonunda şunu rahatlıkla söylemem de fayda var. Her il ve ilçedeki Kadın Yöneticilerin Milas Cumhuriyet Kadınları Derneği Başkanı Gülden Sökelioğlu, yönetim kurulu üyeleri gibi olursa kadınlarımızın önü de devamlı açık olur diyorum. Değil mi saygın bir hanımefendi olan Milas CKD Başkanı Gülden Sökelioğlu sevgili okurlarım.   

YAZARIN DİĞER YAZILARI