BAŞARILI ÇALIŞMALARIYLA TAKDİR TOPLAYAN MENTEŞE EMNİYET MÜDÜRÜ TÜMER YILMAZ

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Hüseyin Kocabıyık

Sevgili okurlarım, Muğla Menteşe ilçesi’nde 3 yıldan bu yana başarılı şekilde görevini yerine getiren İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz Muğla genelinde her kesimin sevgi ve saygısını kazanmış değerli bir bürokrat olarak biliniyor. Sevecen tavırlarıyla, başta Muğla Halkı’nın takdirini kazanmış, Polis Teşkilatı’nda da vermis olduğu talimatlarla görevlerinin en iyisini yapmıştır. Sevgili okurlarım, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz yurdun değişik yerlerinde görev yaptıktan sonra Muğla Emniyet Teşkilatı’nın çoğu birimlerinde de başarılı görevlerde bulunmuş, saygın bir Emniyet Müdürü’dür. Yıllar önce Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaparken, vatandaşlarla iç içe olmuş, adını güzelliklerle andırmasını bilmişti. Şimdi de, her görev yapmış olduğu yerdeki vatandaşlar tarafından hala aranmaktadır. Sevgili okurlarım, Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz  başarılı bir Emniyet Müdürü olmuş ki, Muğla Basınında adı devamlı övgülerle bahsedilen bir Emniyet Müdürü olarak bilinmesi, Müdür Bey’in ne kadar çalışkan bir bürokrat olduğunu göstermektedir.

2. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesinde olan Menteşe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz yaklaşık 3 yıldır bu görevi sürdürmekte. Geçtiğimiz dönemlerde de 2004 ile 2008 yılları arasında da Kaçakçılık Şubesinde çalışırken Madde Bağımlılığı ile Etkin Mücadele konusunda hazırlayarak yürüttüğü başarılı projelerle de gündeme gelmişti. Bir Avuç Sevgi Projesi ve Emin Eller isimli projeler.

Başarılı projelerinden dolayı da Hamle Gazetesi Okurları tarafından yılın eğitimcisi ödülünü almıştı. Muğla İli ve İlçelerinde Binlerce öğretmen öğrenci ve ebeveyne madde bağımlılığı konusunda konferanslar vermiş, bu konuda Türkiye de bağımlılık konusunda ilk çıkartılan gazetenin de çıkartılmasında öncülük etmişti. Kendisi Elazığlı olmasına rağmen 22 yıllık meslek tecrübesiyle bir Muğlalı’dan daha fazla Muğla ‘ya hizmet etmekte.

YAZARIN DİĞER YAZILARI