VALİ CİVELEK YATAĞAN’A İADEYİ AZİYARETTE BULUNDU

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Muğla Valisi Esengül Civelek Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek ve Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık’ı iadeyi ziyarette bulundu.

Yatağan’da Muğla Valisi Esengül Civelek’i Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Daire amirleri, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri karşıladı. Civelek önce Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek’in makamında bir süre kaldıktan sonra Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık’ın makamına geçti. Burada da Vali Civelek’i Belediye Başkan Işık ve belediye personeli çiçekle karşıladı.Vali Civelek her iki karşılama töreninde kalabalık gruplar tarafından karşılandı ve kendisine sevgi gösterilerinde bulunuldu

 Muğla Valisi Esengül Civelek gezi ile ilgili yaptığı açıklamada; ‘Ben bir Egeli olarak Muğla’da valilik görevinde bulunmam için en büyük mutluluk oldu.Bu görevi bırakan önceki valimiz Amir Çiçek yolunda çalışmalarımız devam ettireceğim,bundan sonraki çalışmalarımız 24 saat Muğlanın güzelliği için olacak dedi.Tüm İlçeleri iadeyi ziyaretlerde bulunuyorum. Yatağan’ı da iadeyi ziyaret için geldim. Yatağan katma değeri yüksek ekonomik olarak güçlü bir İlçemiz Yatağan’daki tüm çalışmaları takip ediyorum’ dedi. 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI