SAYGIN BİR İŞADAMI OLAN ÜNAL AYDIN

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım hani söylüyorum ya yazmış olduğum değişik konuları değinip insanları tanıtmaya çalışıyorum. Bugünkü köşe yazısında ise Yatağan’da yıllardan bu yana esnaflık yapan işadamı Ünal Aydın bir şeyler yazmaya çalışacağım. İşadamı Ünal Aydın Orta yaşlarda olmasına rağmen herkesime sevgi ve saygı göstermesini iyi bilen değerli bir dosttur. 40 yıldır Yatağan’da işletmecilik yapan Ünal Aydın onlarca otobüsü ile onlarca vatandaşa iş veren babacan tavırlı bir şahsiyettir.

 

Yatağanlı işadamı Ünal Aydın başından çok badireler atlatmış yine de dimdik ayakta kalmasını bilmiş bugünde eskiden olduğu gibi Yatağan halkının benimsediği ve sevip saydığı değerli bir şahsiyettir. Otobüs işletmeciliğinin haricinde işyerinde büyük firmaların araç lastiklerini satmaktadır. Sayın Aydın’ın o kadar çok sayıda hünerleri vardır ki sormayın? Uzun yıllardan bu yana evli olan Ünal Aydın eşi ile daha dün evlenmiş gibi hareket eden çoluk çocuklarına da çok bağlı olan hele torunları için yapmayacağı hiçbir şey yoktur. İşte böylesine ailesine düşkün bir işadamıdır bizlerin de sevdiği ve saydığı Ünal Aydın. İş ortağı olan oğlu Okan Aydın babasının sağ koludur. İl genelinde çalıştırmış oldukları otobüs ve minibüsleri de Okan Aydın’ın sorumluluğunda çalışmaktadır.

 

 

Sevgili okurlarım Yatağanlı işadamı Ünal Aydın Yatağan’ın Bahçeyaka Mahallesi’nde saygın bir aileden olup fakir fukaraya yardım etmesini bilen bir yardımseverdir. Muğla’nın değişik yerlerinde yani kurumlarda araçları yıllardır çalışır. Yine tercih edilen isim Ünal Aydın olur. İşte böyle bir isimdir Ünal Aydın. Siyasetten uzak durmaya çalışır. İşyerinde iş disiplinliği vardır. Araçlarda çalışan personelinde sık sık toplantılar yapıp nasıl araç kaptanlığı yapılacağının bilgilerini verir. İşte kendiside öyle tecrübeli bir kaptadır.

 

Sevgili okurlarım Ünal Bey’de şairlikte vardır. Fırsat buldukça şiir yazmaya çalışır. Yazmış olduğu şiirlerden de mutluluk duyar. Hatta bir ara eşine olan sevgisinden dolayı onun adına şiirler yazan şair ruhlu bir yapıya sahip işadamıdır Ünal Aydın. Ünal Aydın’ın bu kadar sevilip sayılmasının altında insanların iyi gününde kötü gününde yanında bulunur. Herhangi bir ihtiyacı olup olmadığını sorar. Garibanların elinden tutar. Her şeyden önce güler yüzlülüğü ve dil tatlılığı ile insanlar tarafından sevilir ve sayılır sevgili okurlarım. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI