YÜCELEN TESİSLERİ'NİN GENEL MÜDÜRÜ NURULLAH GENCER

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım önceki gün Akyaka’da öylesine bir güzellik gördüm ki sormayın? Restaurant bölümünde çok sayıdaki garsonlar yapmış oldukları servislerle ve güler yüzlülükle müşteriye son derece memnun ediyorlardı. Yapılan servisler tam anlamı ile dört dörtlüktü. Izgara ve soğuk mezeler ise görülmeye değerdi. Restaurantta kaliteli taze balıkları ve çeşitli ürünlerinde restaurantın dolu olduğunu gördük. Yücelen Tesisleri’nin Genel Müdürü benim de çok değer verdiğim bir evlat olan Nurullah Gencer’in disiplinli çalışmalarından kaynaklandığı dile getirildi. Uzun yıllardan bu yana Yücelen Tesisleri’nin Genel Müdürlüğü’nü başarı ile yürüten Sayın Gencer’in bu kadar müşteri toplamasının altında güler yüzlülük ve efendilikten kaynaklandığını da oradaki personel tarafından dile getirilmekte. Hele baş aşçı ve personelinin leziz ve temiz çalışmaları da ayrı bir güzellik.

 

 

Sevgili okurlarım Yücelen Tesisleri’nin obu haline gelmesi ayrı bir güzellik. Otelin odaları son sistem olup beğeni aldığı için otelde yer bulmak zor. Yeşillikler içindeki otel ve restaurantın önünde yüzme havuzu, ön kısmında deniz gel keyfim gel. Bu Yücelen Otel’e gitmeyip de nereye gideceksin?

 

 

Sevgili okurlarım böyle güzel bir tesisi kazandıran Muğlalı işadamı Hamdi Yücel Gürsoy’a kutlamak gerekir. Akyaka’da Yücelen Tesisleri’nin Genel Müdürü Nurullah Gencer’de böylesine güzellikleri gerçekleştirdiği turizme katkısı olması efendiliği ve dürüstlüğünden dolayı kutluyorum . Böylesine turizm sevdalısı saygın bürokratlara yani Sayın Nurullah Gencer’e devlet yetkililerinin de teşekkür etmesi gerekir sevgili okurlarım.

YAZARIN DİĞER YAZILARI