OSMAN BAŞKAN TEKRAR BAŞKAN MI OLUYOR

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün desenize tekrar belediye başkanı olacak? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara’da SODEM Ödül Töreni’nde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü övgülerle ödül ve özgü ile ödüllendirildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapmış olduğu toplantıda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Gürün’ü öve öve göklere çıkardı. Konuşmasının bir kısmında Sayın Kılıçdaroğlu: Sayın Gürün Türkiye genelinde örnek bir Belediye Başkanı olduğunu belirtirken toplantıda bulunan partililer ise Dr. Osman Gürün tekrar belediye başkanı olacağının işaretini verdi diye dile getirilmiş. Doğruda yani bir partinin genel başkanı gerçekleşen toplantıda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü örnek bir belediye başkanı olduğunu belirtirse elbette 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Dr. Osman Gürün şimdiden beeldiye başkan adayı olarak atandı diyebiliriz. Tabi yarınlarda ne olur bilemeyiz.  

 

 

Sevgili okurlarım bilindiği üzere Büyükşehir Belediye Başkanlığı için uğraş veren bazı CHP’liler bu girişim üzerine sok oldukları görüldü. Çünkü Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için 5-6 ismin dolaştığı alenen görülüyordu. Bunların içinde sadece eski milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir başkanlık için müracaat ettiği görüldü. Başkanlık için eski milletvekili Av. Akın Üstündağ’da var. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’da önceki günler içinde Muğla’da görkemli bir şekilde Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Biz de seçmen olarak 31 Mart 2019’u bekleyim sevgili okurlarım.

 

 

Sevgili okurlarım Muğlalı seçmen bakınız neler söylüyorlar: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Dr. Osman Gürün’e Türkiye genelinde örnek bir belediye başkanı olduğunu söyleyince önceki günler içinde gerçekleşen Tarhana Günü’nde keyfine diyecek yoktu. Gülücüklerini elden bırakmıyordu diye konuşanların çoğunlukta olduğunu söylüyorlardı. Ben olsam da aynı sevinci yaşardım. Çünkü partilerin bir genel başkanı Büyükşehir belediye başkanı Dr. Osman Gürün’e Türkiye genelinde duyurup adını güzelliklerle anabiliyorlardı. Tabi bu da her bir belediye başkanına nasıl olmayan bir övgüydü.

 

Sevgili okurlarım konuyu uzatmaya fazla gerek yok. Desenize Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün yine Muğla’nın belediye başkanı olacak Ankara’dan Muğla’ya sevinçle ve neşeyle dönen Sayın Gürün yine aynı konuşmayı yapmış. Ben belediye başkanı aday adayıyım demem, başkanlık teklif edilirse kabul ederim diye konuşmuş. Öyleyse yeni başkanlığınız hayırlı olsun Sayın Gürün sevgili okurlarım.

YAZARIN DİĞER YAZILARI