EŞİM BAŞKAN OLACAK, İLÇENİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım Yatağan Akparti Belediye Başkan Adayı Makine Mühendisi Mustafa Toksöz gece gündüz demeden yoğun bir çalışma içinde beraberinde eşi Muğla Akparti Kadın Kolları Başkanı İnşaat Mühendisi Ümmühan Toksöz, Akparti Kadın Kolları Başkanı Fatma Küçük ve yönetim kurulu üyeleri ile Yatağan’ın 39 Mahallesi’ni defalarca gidip seçmenlerden oy istedikleri görüldü. Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AKP’li Dr. Mehmet Nil Hıdır ve Muğla Akparti yöneticileri ile birlikte çarşı pazara gidip vatandaşlarla birlikte olup Sayın Toksöz’e yardımcı olmaya çalışıyorlar. Sayın Hıdır ise Yatağan’da Mustafa Toksöz’e yardımcı olup oy vermelerini istedi ve konuşmasına şöyle devam etti: Yatağan’ın çehresini değiştirmek istiyorsanız ilçeye hizmet verilmesini istiyorsanız Akparti Adayı Mustafa Toksöz’e oy vermenizi istiyorum dedi. Tabi bunu yanı sıra oy istemi ihmal etmedi.

Sevgili okurlarım Yatağan belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz’ün eşi Muğla Akparti Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Toksöz: Eşim Mustafa Toksöz’ün kazanması öncelik değil, Yatağan’a hizmet önceliğimiz. İlçeye bu hizmeti de Akparti iktidarı verecektir. Eğer Mustafa Toksöz Belediye Başkanı seçilirse başta Yatağan ilçesi olmak üzere 39 köyde hizmet verilmedik yer kalmayacaktır dedi.

Sevgili okurlarım Akparti İlçe Başkanı Ali Tekin ise tüm noksanlıkları gidereceğiz. İlçede yenilenmedik yer kalmayacaktır dedi. Akparti Kadın Kolları Başkanı Fatma Küçük kadın kolları ile gitmedik uğramadık yer bırakmadık. Gitmiş olduğumuz yerlerde ilginin en büyüğünü gördük. Bu da Yatağan’da Mustafa Toksöz’ün Akparti’den belediye başkanı olması gerekir dedi. Akparti’nin seçim bürosu partililer tarafından dolup taşmakta. Parti binasına gelen vatandaşların hemen hemen hepsi köylerden vatandaşlardan oluşmaktadır. Kadın, kız çoluk çocuk gelmelerle seçim bürosuna renk katmakta. Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz. Geçtiğimiz seçimde az bir oy farkı ile kaybettim. Ama şimdi öyle değil, en azından binlerce oy farkı yapacağım. Bu oy farkının karşılığını da ilçemize hizmetlerin en büyüğünü getireceğim dedi. Son söz olarak Yatağan’da 31 Mart yerel seçimleri kıran kırana geçmekte. Kim güzel çalışırsa belediye başkanlığı yolu açılmış olacak sevgili okurlarım.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI