ŞİRİN TURİZM İLÇESİNİN BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH GÜRSEL UÇAR

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Hüseyin Kocabıyık

 

Sevgili okurlarım çağlanın ilk çıktığı şirin Datça’nın Belediye Başkanı Abdullah Gürsel Uçar Bey’le ilgili bir şeyler yazmaya çalışacağım. Datça Belediye Başkanı Sayın Uçar ile yeni bir tanışmam oldu. Kendisi hal ve hareketi ile nasıl bir insan olduğu gösteriyordu. İnsanlara yaklaşım tarzı olsun güzel konuşmaları ve güler yüzlülüğü ile turizm ilçesi olan Datça ilçesine layık bir başkan görevini başarılı bir şekilde yürütmekte.

 

Sevgili okurlarım vatandaşlara karşı güler yüzlülüğünü hiçbir zaman elden bırakmayan turizm cenneti Datça ilçesinin belediye başkanı halk arasında sevilen ve sayılan bir belediye başkanı olarak biliniyor. Öyle de olduğu için ilçe halkı belediye başkanını çok sevmiş dert ve dileklerini anlatmada mutluluk duyduklarını dile getiriyorlarmış.

 

Sevgili okurlarım Datça’nın adını bırakın Türkiye genelinde tüm dünya da adı güzelliklerle anılan bir şirin ilçe. İlçenin insanları da sosyal yönlü oluşu nedeniyle rahat giyinip gezip yiyip içmesini biliyorlar. Bu güzel ilçenin insanlarını ben çok iyi bilirim misafirlere karşı sevgi saygıyı hiçbir zaman elden bırakmazlar. İşte böylesine güzel ilçenin insanlarında bu güzellik olur da Datça’nın çalışkan ve saygın bir belediye başkanı olan Abdullah Gürsel Uçar Bey’de aynı güzelliği yapmaz mı, elbette yapar.

 

Sevgili okurlarım Sayın Uçar deneyimli bir bürokrat, il genel meclis üyeliği, belediye meclis üyeliğinin yanı sıra CHP İlçe Başkanlığı gibi görevlerde bulunup tecrübeli bir kişi olduğu biliniyor. O nedenle de Datça Belediye Başkanlığını’ da başarı ile yürüttüğü ilçe halkı tarafından dile getiriliyor. Son söz olarak şunu söylemek istiyorum şirin Datça’nın Belediye Başkanı Abdullah Gürsel Uçar Bey’in belediyeciliği iyi biliyor. Yazımın başında da dediğim gibi Datça adına güzel şeyler yapıyor. Onun için şunu rahatlıkla söyleyebilirim Sayın Başkan Uçar Bey Datça ilçesi adına unutulmayacak bir belediye başkanı olduğunu da belirtmek istiyorum. Çünkü Sayın Başkan’ı hem hemşerileri seviyor hem de belediye personeli sevip sayıyor sevgili okurlarım.

 

SAYIN ABDULLAH UÇAR’IN ÖZGEÇMİŞİ

 

1960 yılında Datça’da doğdu. Uzun yıllar CHP siyasetinin içinde bulundu. CHP İlçe Başkanlığından tutun il genel meclis üyeliği belediye meclis üyeliği görevlerinde bulundu. Datça Belediye Başkanı’nın istifası sonrası belediye meclis üyelerinin toplu oyu ile Datça Belediye Başkanı olmuştur.

YAZARIN DİĞER YAZILARI