Başkan Toksöz verdiği sözleri tek tek yerine getiriyor

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım, Yatağan Belediye Başkanlığını 50 yıldan bu yana CHP'li belediye başkanları yönetiyordu. Geçtiğimiz yerel seçimlerde Ak Parti'nin adayı Makine Mühendisi Mustafa Toksöz, büyük vaatlerde bulunup mahalle mahalle dolaşıp, ilçeyi güzelleştiren hizmetler yapacağını söylemişti. Tabi bunun yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Stratonikiea Antik Kentini ziyarete geldiğinde Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, sayın Cumhurbaşkanı ile istişarede bulunmuştu. Burada Başkan Toksöz, İnönü Bulvarı üzerindeki ana yolda sıkça kazalar olması nedeniyle bu yolun yeniden yapılabilmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan söz aldıktan sonra yol yapımı çalışmalarına 6 ay önce başlatmıştı. Şimdi bu yolun bitimine bir iki ay gibi kısa süre kaldı. Başkan Toksöz, Yatağan İnönü Bulvarı projesini Muğla ili genelinde ve ilçelerinde en büyük yatırım yapılan proje haline gelmesini sağlamış oldu.

Sevgili okurlarım, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, seçim çalışmaları sırasında Yatağan'ın mahallelerine doğalgaz, düğün salonu, yol yapımları, halı saha yapımı gibi sözleri vererek bunları yerine getirmesini bildi.

Sevgili okurlarım, şunu da söylemek mecburiyetindeyim. Bu kadar vaatler karşısında 50 yıldır CHP'nin kalesi olan Yatağan'da belediye başkanlığı çok sayıda CHP'li seçmeninde oyları ile Ak Parti'ye geçti. İlçeye hizmet yapılıyor mu? Evet yapılıyor. Ve yapılmaya da devam ediyor. Belediye Başkanı Mustafa Toksöz'ü tebrik etmek gerekir, sevgili okurlarım.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI