EĞİTİMCİ ÖĞRETMEN ULAŞ SÜRÜCÜ KURSU PATRONU MÜNİR ORTAN

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım yıllarını yurdun değişik yerlerinde öğretmen olarak çalışmış. Zaman zaman da kendisi sürgün yapılmış değerli bir eğitimci olan Münir Ortan’dan bahsedeceğim. Münir Ortan hocamız yıllar önce emekliye ayrılmış uzun zamandan bu yana Yatağan Sürücü Kursu’nun kurucu başkanlığını yapmakta. Yatağan’daki Ulaş Sürücü Kursu’nun haricinde oğlu Onur Ortan’la birlikte Muğla ve Kavaklıdere ilçelerinde de faaliyetini sürdürmeye başlamış. Eğitim camiasından olsun toplulukta olsun kendisine sevgi ve saygının en büyüğü gösterilmektedir. Deneyimli bir eğitimci öğretmen olan Ulaş Sürücü Kursu kurucu başkanı Münir Ortan’ın bugün yurt genelinde bulunan çok sayıdaki öğrencileri bürokrat olarak değişik yerlerde görev yapmakta. Tabi bu durum karşısında Sayın Ortan bu güzel durumdan hoşnut olmakta.

 

 

Sevgili okurlarım Münir Ortan hocamızdan bahsedecek o kadar konu var ki sormayın. Kendisi iyilik meleği olan saygın bir eğitimcidir. Yurdun değişik yerlerinde yıllarca öğretmenlik yaptıktan sonra Yatağan’ın sermaye piyasasına da katkısı olan Münir Ortan Hocamız eşi ve dostlarına çok önem verdiği için her fırsatta arkadaşları ile bir araya gelip çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunur. En büyük özelliklerinden biri de Ortan ailesine çok önem verir. Hele hele hanımlara karşı sevecenliği ise bir örnektir. Onlarca yeni model lüks arabaları ile Muğla, Yatağan ve Kavaklıdere’de Ulaş Sürücü Kursu adına hizmet vermesinin altında çocukları ve torunlarının yarınlarda işlerinin açık olmasını sağlamakmış.

 

 

Sevgili okurlarım Münir Ortan Hocamız dost canlısı saygın bir eğitimci ve öğretmendi. Ulaş Sürücü Kursu Firması’nda da bu disiplini sağladğı için tercih edilen sürücü kursu Ulaş Sürücü olarak görülmekte. Biz ne söyleyelim Ortan ailesine mutluluklar dilemekten başka sevgili cız okurları.

YAZARIN DİĞER YAZILARI