MİLAS’IN SEVİLEN İŞADAMI LEVENT AKYER

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım bayram öncesi Milas’taydım. Levent Optik’in sahibi Levent Akyer Milas’ta 3 yıl Akparti İlçe Başkanlığı yapmış olduğu dönemde tüm Milas halkının beğenisini toplamış saygın bir ilçe başkanıydı. İl genelimde sağcı ve solcusuyla her kesimin değer verdiği bir şahsiyettir. Sevgili okurlarım Levent Optik’in sahibi Levent Akyer için ilçe genelinde çok sayıda vatandaş yapmış oldukları konuşmalarla saygın bir işadamı olduğu kadar iyi niyetli bir Akparti İlçe Başkanlığı yaptığını dile getiriyorlar. İşyeri yakınında işyeri sahibi olan esnaflar ise Levent Bey 3 yıl Akparti İlçe Başkanlığı yapmış olduğu süre içinde çok sayıda vatandaşların işlerini parti ayrımı yapmaksızın yerine getirdiğini söylüyorlar.  Sevgili okurlarım Levent Optik çarşı içinde her kesimin uğradığı alışveriş yaptığı bir işyeri olarak söyleniyor. Çünkü levent Optik’te her şeyden önce Levent Bey’in haricinde işyerinde çalışan personelinin de müşterilerine karşı göstermiş oldukları samimi hava ve güler yüzlülük hiçbir yerde olmadığını vurguluyorlar. Tabi bu da yıların tecrübeli işadamı Levent Akyer’in talimatları ile olan şey.  Sevgili okurlarım Milas halkı Levent Akyer Milletvekili olması gerekirken azizliğe uğradığını dile getiriyor. Yine ayrıca Levent Bey’in Akparti iktidar durumunda yapmış olduğu ilçe başkanlığında Milas’a çok şeyler kazandırdığını, karşılığını da Milletvekili yapmaları gerekirken Milletvekili yapmadılar. Bu da Akparti’nin büyük bir ayıbı olduğunu belirttiler. Doğruyu söylemek gerekirse işadamı Levent Akyer’in hakikaten milletvekilliğinde hakkını yediler. Çünkü ilçeler içinde en çok çalışan Milas Akparti İlçe Başkanı Levent Akyer’di. Tabi bunun yarınları da var sevgili okurlarım.    Sevgili okurlarım Sayın Akyer uzun yıllar belediye meclis üyeliğinin yanı sıra birçok kuruluşlarda yöneticilik yaptığı da söylenir. İşadamı Levent Akyer aynı zamanda ailesine eşine ve çocuklarına düşkünlüğü ile bilinir Milas’ın sosyal yönlü dinamik işadamı Levent Akyer.

LEVENT AKYER ÖZGEÇMİŞ

LEVENT AKYER 1978 MİLAS DOĞUMLUYUM. İLK ORTA VE LİSE ÖĞRENİMİMİ MİLAS İLÇEMİZDE TAMAMLADIM. 2005 YILINDA ANADOLU ÜNİVERSİTESİ KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜNDEN MEZUN OLDUM. 2007 YILINDAN İTİBAREN MİLAS İLÇEMİZDE KENDİME AİT OPTİK MAĞAZALARIMI İŞLETMEKTEYİM. EVLİ VE ÜÇ ÇOCUK SAHİBİYİM.

SİYASİ HAYATIMA AK PARTİYE 2009 YILINDA ÜYE OLARAK BAŞLADIM. 2010 YILINDA İLÇE YÜRÜTME KURULUNDA SOSYAL İŞLERDEN SORUMLU BAŞKAN YARDIMCILIĞI , 2011 YILINDA İLÇE YÜRÜTME KURULUNDA HALKLA İLİŞKİLERDEN SORUMLU BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVLERİNDE BULUNDUM. 2014 YEREL SEÇİMLERİNDEN PARTİMİZDEN MİLAS BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİNE SEÇİLDİM. 2014 ARALIK AYINDA OLAĞAN KONGRE SONUCU MİLAS İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE SEÇİLDİM. 2017 OLAGAN KONGREYE KADAR GÖREVİMİ SÜRDÜRDÜM.   SİYASİ ÇALIŞMALARIMIN VE GÖREVLERİMİN YANINDA ; ÇEŞİTLİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI OLAN ENSAR VAKFI MİLAS ŞUBE BAŞKANLIĞI, MUĞLA MÜSİAD KURUCU ÜYELİĞİ , MİLAS İMAM HATİP MEZUNLARI DERNEĞİ ÜYELİĞİ , MİLAS İMAM HATİP PLATFORMU BAŞKANLIĞI ,MİLAS YÖRÜK TÜRKMEN DERNEĞİ ÜYELİĞİ, KIZILAY MİLAS ÜYELİĞİ GÖREVLERİNİ DE YÜRÜTMEKTEYİM.

YAZARIN DİĞER YAZILARI