ÜSTAD GAZETECİ KENAN GÜRBÜZ

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım Muğla’da gazetecilik denilince ilk akla gelen isimlerin başında benim de çok değer verdiğim gazeteci Kenan Gürbüz gelir. Muğla basınında görev yapmış olduğu süre içinde hem Muğla Basını ile hem de vatandaşlarla iç içe olan Gazeteci Kenan Gürbüz kendisini o kadar iyi yetiştirmiş ki sormayın? Hem gazetecilik dalında olsun hem de vatandaşlarla diyalog içinde çalışmasının altında bilgi donanımı var. Yine ayrıca Sayın Gürbüz birileriyle konuşurken yapmış olduğu güzel çalışmaları ve güler yüzlülüğü ile kendisini kabullendiren ender gazetecilerden biridir.

 

 

Sevgili okurlarım Muğla Basını’nın beyin takımı olan Gazeteci Kenan Gürbüz basında biriktirmiş olduğu birikimleri yurdun dört bir yanına gönderip Muğla’mızda olup biten ne varsa değerlendirmeyi biliyor. 1993 yılında gazeteciliğe başlayan birçok ünlü gazeteci ve televizyonlarla çalışan Sayın Gürbüz Hürriyet, Sabah ve birçok gazetede yazılar yazmış. Yazmış olduğu yazılarla gündeme oturmuş bir gazeteci unvanını almıştır. Televizyon dalında ise ünlü televizyoncu Reha Muhtarla çalışmış olan Gazeteci Kenan Gürbüz STV, A Haber’de ve İngiliz Haber Ajansı’nda Muğla’nın güzelliklerini değerlendiren bir değerdir. Gazeteci Kenan Gürbüz kardeşimiz kendisi adına da K.G Medya adında bir ajansı vardır.

 

 

Sevgili okurlarım daha neler neler? Muğla’da tanıtım filmleri yapması da ayrı bir güzellik. Hele hele Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te uğradığı suikast girişiminde yazmış olduğu olayları kitap haline getirilip, bayilerde kitapları yurdun her yerine dağılmış. İşte öyle usta bir gazetecidir Kenan Gürbüz kardeşimiz.

 

 

Sevgili okurlarım Gazeteci Kenan Gürbüz sosyal yönlülüğü ile bilinen bir dost canlısı saygın bir kişiliğe sahiptir. Nerede nasıl konuşulacak onu çok iyi bilen birisidir. Kenan Gürbüz ailesine düşkünlüğü ile bilinir. Girişken bir kişiliğe sahip olduğu görülür. İnsanlara yardım etmeye çalışır. Öyle de olduğu için her kesim tarafından sevilir ve sayılır. Son söz olarak şunu söyleyeceğim Gazeteci Kenan Gürbüz iyi ki Muğla’mıza gelmiş, Muğla’mız adına basında birçok güzellikler yapmış. Biz ne söyleyelim Sayın Gürbüz’ü tebrik etmekten başka sevgili okurlarım.     

YAZARIN DİĞER YAZILARI