MUĞLA'DA PARTİSİNİ AYAKTA TUTAN İSİM CAHİT KARAÖZ

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Muğla’nın tanınmış saygın ailelerinden biri olan geçtiğimiz günler içinde Allah’ın rahmetine kavuşan Av. Cavit Karagöz’ün oğlu olan Muğla Doğruyol Partisi İl Başkanı işadamı Cahit Karaöz babadan kalma siyaset olanağını Doğruyol Partisi’nde vermeye çalışıyor.

 

Sevgili okurlarım işadamı Cahit Karaöz uzun yıllardan bu yana sağ siyasetin içinde bulunmuş değerli bir kardeşimizdir. Zamanında Doğruyol Partisi’nin şahlandığı dönemlerinde parti içinde bulunan Muğla’nın birçok siyasetçilerinin her nedense son yıllarında bulunmuyorlar. Nedeni de iktidar için söz sahibi olmadıkları için, ama helal olsun rahmetli Av. Cavit Karaöz’ün izinden giden Muğla Doğruyol Partisi İl Başkanı Cahit Karaöz her fırsatta partisini ön plana çıkarıp partili arkadaşları ile birlikte toplantılar yapıp her fırsatta bir araya gelip hal hatır sorabiliyorlar.

 

Sevgili okurlarım işadamı olan Doğruyol Partisi’nin İl Başkanı Cahit Karaöz’ü yakınen tanıyan biri olarak şunu söylemek: Evet sevgili başkan Cahit Karaöz il ve ilçelerde hele köylerde efendiliği ve dürüstlüğü ile tanınan saygın bir isim olarak biliniyor ve tanınıyor.

 

Sevgili okurlarım Cahit bey gayet yumuşak bir yapıya sahip olduğundan mı bilinmez insanları kırmamayı özen gösterir. Aynı zamanda da ailesinden aldığı terbiyeden mi bilinmez büyüğünü küçüğünü bilen renkli bir isimdir. Sayın Karaöz aynı zamanda da hayırseverliliği ile tanınır. Uzun yıllardan bu yana Doğruyol Partisi için akla gelinmeyecek bir şekilde maddi ve manevi katkılarda bulunduğu söylenir.

 

Sevgili okurlarım Doğruyol Partisi’nin il yönetiminde bulunan birkaç.partili: İl başkanlığında Cahit Bey olmasa Muğla’da Doğruyol Partisi’ni yürütecek insan yok desek olur. Sayın Başkanımız Cahit Karaöz partisi adına maddi ve manevi katkıları ile ayakta duruyor. Bizler böyle değerli bir başkanla çalışmakta zevk duyuyoruz diye konuştular. Biz de ne söyleyelim sizi kutluyoruz sevgili başkanım Cahit Karaöz sevgili okurlarım.

YAZARIN DİĞER YAZILARI