ELİF ÖRKİ İNŞAAT FİRMASININ PATRONU RAMAZAN ÖRKİ

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Hüseyin Kocabıyık

Sevgili okurlarım, fırsat buldukça Muğla il genelinde bulunan iş adamlarını da onure etmeye çalışıyorum. Önceki günkü köşe yazımda yine inşaat sektörü ile ilgili bir yazım olmuştu. Bugün de sizlere yine inşaat sektöründen Ramazan Örki’den bahsedeceğim. Sayın Örki ilçe genelinde kendini kabullendiren saygın bir isim. Öyle olduğu için her tutmuş olduğu işlerde devamlı güzelliklerle karşılaştığı için aynı zamanda da yapmış olduğu inşaat işinde olsun galeri işinde olsun, ayakkabıcılık işinde olsun adını devamlı inanılır ve güvenilir bir iş adamı olarak andırmaktadır. Bizlerin de değer verdiği bir evlat olan Yatağanlı iş adamı Ramazan Örki Bey.

Sevgili okurlarım, iyi işler yaparken hele bir de yapmış olduğu alışverişlerde dürüstlüğü yerine getirirsen ilçede ve köylerde aranan bir insan olursun tabi ki Yatağanlı genç iş adamı Ramazan Örki. Sayın Örki ilçe genelinde yapmış olduğu dev inşaatlarla adını Elif inşaat olarak güzelliklerle andırmasını biliyor. İş adamı Ramazan Örki genç yaşta inşaat sektöründe ilçe genelinde bir Numara olduğu yapmış olduğu tüm alışverişlerinde tercih edilen bir muteahhit haline geldiği vatandaşlar tarafından alenen dile getirilmekte.

Sevgili okurlarım, inşaat sektörünün haricinde oto galeri işleri lüks ayakkabı ticaretinde de örnek bir firma olarak gösterilmekte Ramazan Örki’nin Elif İnşaat Firması. İşte bu güzelliklerle olan iş adamı Ramazan Örki daha verimli olarak çalışıp adını daha iyi andırmaktan yana uğraş vermekte.

Sevgili okurlarım, benim de şahsen tanıyıp bildiğim iş adamı Ramazan Örki il genelinde sosyal etkinliği ile bilinen aynı zamanda dürüstlüğü ile tanınan bir beyefendidir. Sevgili eşi Şerife hanım ve evlatları olan Elif ve Mehmet Ali de Ramazan Örki’nin göz bebekleridir. Evladımız iş adamı Ramazan Örki başarılı çalışlamalarından dolayı ilçede adını güzelliklerle andırmasını biliyor. İşte böylesine değerli iş adamlarımızı fırsat buldukça gazetimiz sütunlarında yer vermeye çalışıyorum.

Sevgili okurlarım

YAZARIN DİĞER YAZILARI