Sayın Akşener ana muhalefet lideri mi olacak?

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım, yazmış olduğum köşe yazılarımda doğruları ne zaman söylersem okuyucular tarafından mutlaka zevkle okunuyor. Bugünkü köşe yazımda da bazı partililer bana kızacaklar ama ülke genelinde gerçekler ne ise bende onu değerlendirmeye çalışıyorum. Her kesimin bildiği gibi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, her gitmiş olduğu il ve ilçelerde aşırı bir ilgi ile karşılanıyor ve gün geçtikçe de oyları artmaya devam ediyor.

Sevgili okurlarım, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önceki hafta içinde Nazilli'ye gelmiş burada da ilginin en büyüğünü görmüş, topluluğu bir miting alanına dönüştürdüğü konuşuluyor. Aydın ve Nazilli'de yayın yapan gazetelerin bazıları şimdiye kadar hiçbir partinin bu tür toplantılarında miting havasına dönüşmediğini ve vatandaşlarında sağcı-solcu demeden sayın Akşener'i dinleyip İYİ Parti'ye oy vereceklerini söylediklerini yazdı.

Sevgili okurlarım, sayın Akşener yapmış olduğu konuşmasında, "Ülkeyi yokluklar getiren iktidarın bu son çırpınışları. Biz iktidara geldiğimizde her şey eskisi gibi olacak.  Yani yaşanabilir bir Türkiye sözü veriyorum" dedi. Vatandaşlar ise konuşmalarını sloganlarla kesip sürekli olarak sevgi tezahüratında bulunmuşlar.

Sevgili okurlarım, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Nazilli'de görmüş olduğu ilgiden dolayı bütün seçmene teşekkür etmiş yine ayrıca Nazilli'den Aydın'a gidişinde ana yol üzerinde yolunu kesip kendisini dinleyenlere tek tek teşekkür etmiş. Bizde diyoruz ki Sayın Akşener'in partisi bu gidişle ana muhalefet partisi mi olacak acaba sevgili okurlarım.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI