HAYIRSEVERLİLİĞİ İLE TANINAN KOÇ MERMERİN SAHİBİ ALİ KOÇ

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Hüseyin KOCABIYIK

 

Sevgili okurlarım bugünkü köşe yazımı Yatağanda Koç Mermerin sahibi Ali KOÇ beyle ilgili bir yazım olacak. İş adamı Ali KOÇ 1990 yılından bu yana Yatağan da Koç Mermeri başarıyla çalıştırmakta. Geniş bir aile efradı olan işadamı Ali KOÇ İL genelinde Sosyal etkinliği ile tanınan saygın aynı zamanda renkli bir değerdir.

Sevgili okurlarım Yatağanda Koç Mermerde çalışan onlarca işçi patronlarından memnun kalmış olacak ki gece gündüz demeden son derece çalışmalarını sürdürüyorlar. Personeli her ay düzgün bir şekilde maaşlarını alıp yemeklerini yedikleri için işyerinden memnun olduklarını dile geriyorlar Koç Mermerin sahibi Ali KOÇ Muğla Mermerciler Derneğinin Yönetim Kurulu üyeliğini yaptığı gibi Ticaret odası 10. Komite Başkanlığını da sürdürmekte.

Sevgili okurlarım iş adamı Ali Koç beyin işi gücü Koç Mermerin düzgün ve kaliteli işler yapıp adının güzelliklerle anılmasını istemekte .Ali KOÇ mütevazi bir yapıya sahip olduğu bilinir her yerde insancıl hareketleri takdir toplar. Fakir fukaraya yardımcı olmayı sever.çok sayıda kurum ve kuruluşlara yardım amaçlı kaliteli mermer taşlarını hediye eder yapmış olduğu bu işlem ilçe halkı tarafından taktirle karşılanır.

Sayın KOÇ Zeliha Hanımla evli olup Ertuğrul ve Enver adında iki oğlu ve yine ayrıca   iki torunu bulunmaktadır. Her şeyini bu koç ailesine adamış bir iş adamı olarak bilinir.

Görüşünü aldığımız KOÇ mermerin patronu Ali KOÇ UZUN YILLAR ÖNCE Ankara’dan Yatağan gelip Mermer sektöründe bizde varız dedik Allah bizi mahcup etmedi. Çocuklarım Yatağan da büyüdü oğlumun birini evlendirdim diğer oğlumu da önümüzdeki günlerde evlendirip Yatağanlı olmanın mutluluğunu yaşayacağız. Nasıl biz Yatağan Halkından para kazanıyorsak karşılığını da hiçbir yere gitmeden harcamalarımızda Yatağan İlçesinden  yapmaktayız dedi.

Sevgili okurlarım KOÇ mermerin sahibi Ali KOÇ her şeyden önce düzgün bir yapıya sahip mütevaziliğini elden bırakmayan hayırseverliği ile tanınan Ailesine düşkünlüğü ile bilinen , öyle de olduğu için her toplulukta ilgi gören bir işadamı bizlerinde sevdiği Ali KOÇ bey sevgili okurlarım.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI