ULAŞ SÜRÜCÜ KURSU’NUN PATRONU MÜNİR ORTAN

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım günden güne devleşen yatağan Ulaş Sürücü Kursu’na bırakın Yatağan ilçesinden Muğla’nın değişik ilçelerinden gelip ehliyet almak istiyorlar. Tecrübeli bir işyeri olan Ulaş Sürücü Kursu’nun kurucusu ve sahibi olan emekli öğretmen işadamı Münir Ortan’ın bu kadar devleşmesinin nedeni ise bünyesinde tecrübeli eğitmen şoförler her şeyden önce disiplinli çalışmaları olup ehliyet alacak kursiyerleri uzunca bir süre kurs verdikten sonra başarı gösterenlere ehliyet verildiği dile getiriliyor.

Sevgili okurlarım Ulaş Sürücü Kursu’nun kurucusu ve patronu olan işadamı Münir Ortan işyerlerindeki araçlarını sık sık değiştirip yeni araçlarla firması adına donatmaktalar. İşyerinde herhangi bir hata olmaması için personeli ile sık sık toplantılar yapması da ayrı bir güzellik olduğunu da söyleyebilirim. İşadamı Münir Ortan eğitimci oluşundan mı bilinmez işyerindeki titizliği ise görülmeye değer. Çünkü uzun yıllar binlerce öğrenci yetiştiren Münir Ortan önümüzdeki günler içinde Kavaklıdere ilçesinde bir sürücü kursu açmayı düşünüyor. Böylelikle Muğla’daki işyeri ile üç işyerini başarıdan başarıya götürmekte.

Sevgili okurlarım Ulaş Sürücü Kursu’nda elbette bu güzellik olacak tabi. Çünkü bu işyerlerini kendisinin haricinde eşi ve oğlu da var gücü ile gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdükleri görülüyor. Muğla genelinde bilhassa Yatağan ve Kavaklıdere ilçesinde değişik türde ehliyet almak isteyenlerin tercih ettiği Ulaş Sürücü Kursu’nda fazla tercih edilişinin nedenlerinin başında ehliyet almak için müracaat edenlerin yeni son sistem araçlarla ehliyet almak istemeleri oluyor.

Sevgili okurlarım işyerinde her türlü kolaylıkları gösteren Ulaş Sürücü Kursu sahibi işadamı Münir Ortan yapmış olduğu konuşmasında: Ulaş Sürücü Kursu’nu tercih ettikleri için şoför adaylarına teşekkür ederim. İşyerinde her türlü kolaylık gösterilmektedir dedi sevgili okurlarım.

YAZARIN DİĞER YAZILARI