İŞADAMI CAVİT DEMİRCİOĞLU’NDAKİ YATAĞANSPOR SEVGİSİ

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Sevgili okurlarım Muğla’da Demircioğlu Otel’in ayrıca Salihpaşalar ve Antalya’daki Demircioğlu Mermer fabrikalarının sahibi genç işadamı Cavit Demircioğlu genç yaşta olmasına rağmen işi gücü Demircioğlu Firması’nı daha büyütmek. Sayın Demircioğlu bu kadar çalışmasının yanı sıra fırsat buldukça da arkadaşları ile bir araya gelip gezip dolaşmaktalar. Demircioğlu’nun patronu genç işadamı Cavit Demircioğlu il genelinde sosyal yönlülüğü ile de bilinen saygın ve sevecen renkli bir simadır. Kendisi birçok kuruluşlarda yöneticilik yapıp bir hayli katkıları olan değerli bir işadamıdır.

 

 

Sevgili okurlarım işadamı Cavit Demircioğlu’nun birçok kuruluşlarda yönetici olduğunu söylemiştim ya evet hakikaten de öyle. Bugün Yatağanspor bir yerlere geldiyse Yatağanspor Kulübü ve Belediye Başkanı H. Haşmet Işık’la birlikte bu seviyeye getirmişlerdi. Sayın Demircioğlu manevi katkısının yanı sırada maddi katkıda bulunup Yatağanlıların gözüne giren değerli bir işadamıdır. Sevgili okurlarım dev bir firmanın patronu olan aynı zamanda da Muğla’nın en işlek yerinde lüks bir Demircioğlu Oteli açıp Muğlalıların hizmetine sokması il genelinde konuşulan bir konu haline geldiğini söyleyebilirim. Ah bir de bekârlığı olmasa daha iyi olacak ama onu da ailesi bilir herhalde. Cavit Bey’de efendilik, dürüstlük, saygınlık ve sevecenliğin yanı sıra bir de yakışıklılığını eklersek dört dörtlük bir yapıya sahip olduğunu söyleyebilirim.

 

 

Sevgili okurlarım Demircioğlu’na ait işyerlerinde yüzlerce çalışan personelinin her şeyini yakınen ilgilenen Cavit Demircioğlu işçi personelinin de sevgi ve saygısını kazanmış. Çünkü kendisinde büyüklerine kompleksleşme yok da onun için söylüyorum. Ha aklıma gelmişken şunu da söylemeden geçemeyeceğim Demircioğlu Mermer’in genç ve yakışıklı patronu işadamı Cavit Demircioğlu çevresinde yapmış olduğu yardımlarla adını devamlı güzelliklerle andırmasını bilen bir evladımızdır. Sevgili okurlarım son olarak siz okurlarıma şunu söylemek istiyorum bir insan da bu kadar spor sevgisi olur mu? Elbette olur, hele Yatağanspor sevgisi olur mu, elbette olur. Ah bir de evliliğe adım atsa daha çok iyi olur. Bu da Demircioğlu Mermer’in patronu Cavit Demircioğlu’nda olur diyorum sevgili okurlarım.   

YAZARIN DİĞER YAZILARI