SEN NEYMİŞSİN BE CHP İLÇE BAŞKANI MEHMET DEMİR BEY

Hüseyin Kocabıyık

10 ay önce

Hüseyin  Kocabıyık

 

Sevgili okurlarım

 

Fethiyenin genç ve dinamik CHP ilçe başkanı olan Mehmet Demir yapmış ve yaptırmış olduğu çok sayıda başarılı işlerle Türkiye genelinde bulunan 975 ilçe arasında ilk sıralarda yer almış sayın Demirin adı çoğu ulusal tv ve gazetelerde yer almaya başlamış.Emekli bir işadamı olan Fethiye ilçe başkanı Mehmet Demir bu kadar yoğun işleri beraberinde Fethiyenin Chp li belediye başkanı Alim Karaca Chp ilçe yöneticileri ,işadamları, muhtarlar ve çok sayıda partili partisiz vatandaşlar tarafından yoğun çalışma içerisine girmişler.Bu güzel çalışmalar sonrası ,yani Fethiye ilçesinin değişmesi Fethiye adına güzellikler getirmiş. Vatandaşlarda bir parti başkanının gece gündüz demeden çalışma içerisinde olmasından dolayı ilçe belediye başkanı Alim Karaca yı kutladıklarını belirttiler.

 

 

Sevgili okurlarım

 

 

Adı Mehmet Demir  CHP  Fethiye ilçe başkanı o 6 ay önce seçilerek göreve getirildi. Bizde kendisin iyeni tanıdık. Başta Muğla ve civar ilçeler olmak üzere o taraflı tarafsız herkesin  sevgilisi oldu. Bu kadar kısa sürede nasılmı başardı dersiniz? Durun ben halkan duyduklarımla sizi bu konuda biraz bilgilendireyim. İlk icraatı Güçlü bir yönetim kurulu oluşturdu. Bir çoğu Fethiye’nin zenginlerinden bir çoğu da kurt siyasetçilerinden. Ardından bu ekip ile bir saha   çalışması başlattı. Nerede eksik var halkın neye ihtiyacı var. Yaptığı bu çalışmayla birlikte işe koyuldu. Ramazan ayında halka halkın ve yönetim kurulu üyelerinin destekleri ile erzak  ve aş dağıttı. Ramazan ayı bitince de dağıtmaya devam etti. Fakir Fukara  garip misafir demeden tüm imkanlarını seferber etti.Pandemi döneminde  çalmadık  kapı koymadı. Kimin neye ihtiyacı var eliyle  ekibiyle  yardımlarını sürdürdü.  

Sevgili okurlarım

 

 

Ardından Fethiye de yaklaşık 30 adet camiyi iç ve dış boyatıp bakımlarını yaptırdı. O da yetmedi, ardından evde eğitim kapsamında  evlerinde  bilgisayarı olmayan yüzlerce imkansız çocuğa Aypet dağıttı. Ve kitap dağıtımı hala devam etmekte.Şimdilerde kışaylarının başlamasın a sayılı günler kala ilçede odunu kömürü olmayan fakir ailelere odun dağıtacak. Yine bununla birlikte  sipariş ettiği binlerce “ Nutuk” kitabını   halka dağıtacak. Hizmette sınır tanımayan Sn. Mehmet Demir bütün bunları yaparken  başta İktidar partisi olmak üzere  tüm ilçe başkanları tüm siyasetçiler onu izlemekten iş yapamaz oldular. Belediyeler bile bu kadar hizmet götüremezken  gece gündüz demeden halkına  koşan Demir evine eşine ve çocukların ağabeyle vakit ayıramaz hale geldi. Türkiye böyle bir siyasetçi kazandı. Bizde bu vesile ile Fethiye ilçesi ve köylerine olağanüstü işler yaptırarak ilçe genelindeki vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Bizde bu vesile ile genç ve dinamik ilçe başkanı olan Mehmet Demir beyi kutluyoruz.

YAZARIN DİĞER YAZILARI